facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Max Meubel

Max Meubel

Info

Welkom bij Max Meubel! Wij staan garant voor 15.000m2 puur meubelplezier.

Geschiedenis

Het idee Max meubel te starten in het hartje van West-Vlaanderen is gegroeid uit de evolutie die zich de laatste jaren in de meubelmarkt heeft afgespeeld. Afstanden worden kleiner. Het aanbod wordt groter. De levenscyclus van producten wordt korter. Sociale media en internet beïnvloeden het koopproces. Dit is nu net waar Max meubel op inspeelt. Het concept is fris,jong en eigentijds.

Max Meubel is een discountwinkel met een jong en eigentijds karakter. Het is onze opdracht mooie meubelen aan te bieden aan betaalbare prijzen.



"Het idee Max meubel te starten in het hartje van West-Vlaanderen is gegroeid uit de evolutie die zich de laatste jaren in de meubelmarkt heeft afgespeeld. Afstanden worden kleiner. Het aanbod wordt groter. De levenscyclus van producten wordt korter. Sociale media en internet beïnvloeden het koopproces. Dit is nu net waar Max meubel op inspeelt. Het concept is fris, jong en eigentijds.Max Meubel is een discountwinkel met een jong en eigentijds karakter. Het is onze opdracht mooie meubelen aan te bieden aan betaalbare prijzen."
Adres: Makeveldstraat 7A, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 051/75 50 50
Stad: Kortemark
Route: Makeveldstraat 7A
Postcode: 8610


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: max meubel folder, max meubel stoelen, max meubel openingstijden, max meubel salontafel, max meubel makeveldstraat kortemark, tel max meubel, max meubel contact, meubelen weyne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Max Meubel Max Meubel 97 meter Heel mooi zetel koop maar heel spijtig dat er stukje leer van is
Cartablanche Schrijnwerk Cartablanche Schrijnwerk 2 km Bij Cartablanche kunt u terecht voor uw algemeen timmer- en schrijnwerk, ook voor maa...
Verlinde Meubelmakerij Verlinde Meubelmakerij 3 km Betaalbare massieve eiken meubelen in diverse afwerkingen. 5 de generatie meubelmaker...
CDI-Import CDI-Import 4 km Prachtige meubels en goede dienst na verkoop
Louverdrape Louverdrape 229 km Top firma! Product van uitstekende kwaliteit en TOP service!
Recensies
Deze zomer een zetel gekocht in hun outlet. Prachtige zetel aan een fantastische prijs! Service heel goed. De man verkoper was zeer vriendelijk en Louise deed een zeer goede planning. Echt top na onze vorige misérable ervaring met een ander meubel zaak. Ons zien ze daar zeker terug.
3.5 jaar geleden zetel gekocht, deze gekocht met versterkte zittingen en extra stevig. Zetel was al doorzeten na 1,5 jaar, ook hun imitatieleer bladert helemaal af. 4000€ zeker niet waard.
Ik stel me de vraag waarom toonzalen vol staan met salons die zo groot zijn dat ze onmogelijk in een doorsnee huis of appartement kunnen staan. We leven niet allemaal in een kasteel of mega villa he.
Ruim aanbod, verschillende stijlen. Naar buiten gegaan met een top zetel! Wij hebben gekozen voor een model dat ze zelf maken. Heel veel mogelijkheden, zowel qua opstelling als qua kleur. Prijs kwaliteit dik in orde. En vriendelijk geholpen geweest.
Veel keuze aan allerhande meubilair en decoratieve artikelen. Grote parking. Behulpzaam winkelpersoneel. Ook redelijk assortiment aan tuinmeubelen. Beetje landelijk gelegen dus moeilijk bereikbaar via openbaar vervoer. Een mooie cafetaria met voldoende aanbod aan zeer democratische prijzen. Aanrader!
Zeer propere winkel, groot assortiment!
Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam,zeker een aanrader en leggen het goed uit
Super grote meubelwinkel met innorme keuze aan salons, eetkamers, slaapkamers en allerlei bijzetmeubeltjes en accessoires
In 2017 een zetel gekocht in kunst Leer met extra voering een dure zetel wij dachten degelijk kwaliteit, niets is minder waar! In 2018 begon de zetel al te slijten vooral de hoeken van de zetel het stof,de naden gaan kappot brokkelen af! Geen huisdieren en aan de regels gehouden die toen werden opgelegd om de zetel intact te houden ... de zetel nu in 2022 is heel versleten en doorzeten en geloof ons geen echte zetelhangers!! echt om bij te wenen een echte waardeloze aankoop!!!! Mij zien ze daar nooit meer !!! De volgende aankoop zal geen zetel van 3000€ zijn maar 1 van €850 kwaliteit zal niet veel minder zijn of nu !!!!
Vriendelijk en netjes, maar ons ding niet gevonden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid