facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marnja Yoga & Massage

Marnja Yoga & Massage

Info

Al het moois wat in yoga en massage zit wil ik graag doorgeven, wil ik delen met eenieder die dit wil ontvangen.

Geschiedenis

Yoga en massage hebben zaken gemeen. Bij beiden ligt de nadruk, bij zowel de gever als de ontvanger, op: voelen, ervaren, loslaten en bewust worden van lichaam en geest.
Mijn massages zijn dan ook nooit echt hetzelfde. Voortdurende aanpassing aan de noden van dat moment is onontbeerlijk. Zo zal men de werking hiervan niet alleen ervaren op het fysieke lichaam, maar ook op de diepere niveaus, waardoor het algemeen welzijn zal toenemen.
Yoga is bewegen, ontspannen, stilte toelaten en loslaten. Het is bewust
“in het hier en nu” leven, zodat er ook op diepere lagen een uitzuivering plaats vindt waardoor het algemeen welzijn verbetert.

Het grote verschil tussen beide is dat je een massage ondergaat en dat ze eindig is.Yoga is een manier van leven die je zelf in handen hebt en voortdurend beoefent.

Raja Yoga of Ashtanga yoga (8 stappen van Patanjali)

Yoga is vooral een manier van leven. Een toestand van de geest die je toelaat te leven als een bewust persoon, vervuld van innerlijke rust, vrede, liefde en zelfvertrouwen. Hierdoor zul je meer plezier en energie in het leven ervaren.
Om tot die serene toestand te komen vertrek je vanuit het lichaam door middel van aandacht, houdingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). De nadruk ligt, net zoals bij de bekende yogaleraar B.K.S. Iyengar, op de juistheid van de houdingen en het langer aanhouden hiervan. Zo kom je vanzelf in aanraking met jouw innerlijke wereld, waardoor uiterlijke vorm en spierkracht niet belangrijk meer zijn. Na verloop van tijd voel je de levensenergie beter stromen en hoe je lichaam leniger en krachtiger wordt.
Yoga kan dan ook beoefend worden door IEDEREEN. Hulpmiddelen zoals blokken, kussens, enz., kunnen bij minder goede mobiliteit (door een handicap, revalidatie of na lange immobiliteit) erg handig zijn. De sessies worden op verschillende ervaringsniveaus aangeboden. Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat iedereen zo persoonlijk mogelijk kan worden begeleid.



"In deze zaak is het de bedoeling dat mensen terug tijd maken voor zichzelf.Yoga en massage brengen je weer terug in contact met je lichaam en je geest.Bij Marnja leer je opnieuw luisteren naar wat er echt toe doet, en dit in een huiselijke, warme en geborgen sfeer op een respectvolle en rustige manier."
Adres: Vaartlaan 68, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 0474 25 46 08
Stad: Brecht
Route: Vaartlaan 68
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Ayurvedische massage Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nailstyle Nailstyle 1 km Bij nailstyle komen luxe, topkwaliteit en professionalisme op de eerste plaats. Met o...
Bija kinderyoga Bija kinderyoga 1 km Bieke heeft een grote kennis van yoga en ze zorgt voor plezier en ontspanning tegelij...
Massagepraktijk Kyjarni Massagepraktijk Kyjarni 2 km Eerste keer geweest voor een ontspanningsmassage. Pascale is lief, rustig en weet wat...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid