facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bija kinderyoga

Bija kinderyoga

Info

Yoga van kleuter tot tiener ook met een speciale hulpvraag!

Geschiedenis

Yoga voor kinderen en tieners van 6 tot 16 jaar. Op een speelse creatieve manier worden de waarden en normen van yoga aangebracht op maat. In de lessen komen alle facetten van de Raja-yoga aan bod.
De lessen zijn toegankelijk voor ALLE kinderen, ook voor kinderen die een iets specifiekere benadering nodig hebben en kinderen met een beperking.
Ook een yogales op school, in de leefgroep,...is mogelijk!
De les is een oase in de woestijn van drukte in de huidige samenleving



"Yoga op maat voor kleuters, kinderen en tieners met extra aandacht voor elk individu. Bij Bija Kinderyoga zijn ALLE kleuters, kinderen en tieners welkom, met of zonder speciale hulpvraag. Alle waarden van yoga worden op een speelse, creatieve, maar vooral leuke manier bijgebracht. De lessen gaan door in groep of individueel. Bija is Sanskriet voor "kiem of zaadje" Bija kinderyoga wil dan ook het yogazaadje planten bij kinderen en tieners. Wie weet wat er uit groeit??? De lessen kunnen doorgaan in yogastudio te Sint-Job-in-'t-Goor Brecht of op kleuter-, basis- en middelbare scholen zowel binnen het gewone onderwijs als het buitengewoon onderwijs. Kortom : Bija kinderyoga is de start van een heus avontuur binnen jezelf."
Adres: Beukenlei 20, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 0494338225
Stad: Brecht
Route: Beukenlei 20
Postcode: 2960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marnja Yoga & Massage Marnja Yoga & Massage 1 km Al het moois wat in yoga en massage zit wil ik graag doorgeven, wil ik delen met eeni...
Recensies
Bieke heeft een grote kennis van yoga en ze zorgt voor plezier en ontspanning tegelijk. Haar inzicht in wat de kinderen nodig hebben maakt dat haar lessen zowel prikkelend als rustig zijn, zodat elk kind zijn ding vindt bij haar, zelfs speciale kinderen.
Onze 2 dochters zijn fan van Bieke en Bieke haar yogalessen! Ze komen hier elke woensdag tot rust. Bieke geeft hele fijne lessen en de filosofie achter yoga wordt op een kindvriendelijke manier overgebracht alsook wordt hun fantasie in de lessen mee getriggerd! Je kan bij Bieke ook steeds terecht met al je vragen en een babbel ;
Yogajuf Bieke creëert een veilige, warme, speelse sfeer in haar lessen. Ze is ongelooflijk creatief en slaagt er echt in om via leuke thema's en verhalen de yogaoefeningen met de kinderen te doen en ze te leren hoe ze rust kunnen vinden. De kinderen kunnen er echt zichzelf zijn! En met haar mooie muziekinstrumenten neemt ze de kinderen mee in de gezellige rustmomentjes in hun zelfgebouwd nestje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid