facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marc Swevers

Marc Swevers

Info

Makelaar voor meer en beter - Master in Real Estate Management

Geschiedenis

Swevers Vastgoed heeft als lidnummer bij het BIV 502259. Een officiële garantie voor de ernst en professionaliteit van het kantoor. In België is iedere vastgoedmakelaar verplicht om zich aan te sluiten bij het Beroeps Instituut der Vastgoedmakelaars (afgekort BIV). Het BIV staat in voor de reglementering van het beroep van vastgoedmakelaar. Ook draagt het zorg voor de deontologie of plichtenleer die door iedere makelaar moet nageleefd worden.



"Een deskundige, persoonlijke en no nonsense-aanpak. Dat krijg je van Marc Swevers bij een belangrijk besluit: koop of verkoop, huur of verhuur van een woning of bedrijf. Marc Swevers combineert deze waardes met een eigentijdse marketing, veel ervaring en een dynamisch team. Marc Swevers is de sleutel tot succes. Voor al jouw onroerend goed.Heb je een vraag? Aarzel niet, we helpen je graag. Contacteer ons voor een afspraak op tel 011 255 155 of via e-mail : [email protected] kan ons vinden in één van onze kantoren:Koolmijnlaan 38 - 3550 Heusden-ZolderHoogstraat 6 bus 2 - 3580 BeringenHavermarkt 34 - 3500 HasseltPas 86 - 2440 Geel"
Adres: Koolmijnlaan 38, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011 255 155
eb.srevews@ommi
Stad: Heusden
Route: Koolmijnlaan 38
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: marc swevers huis te koop, optimus vastgoed, huizen te koop marc swevers, alterimmo, immo marc swevers heusden, immo plees, immo heusden zolder te koop, vastgoedservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Truyens Vastgoed Truyens Vastgoed 855 meter Zeer onvriendelijk aan de telefoon, en je word niet geholpen als er een probleem is.
Immo Plees Immo Plees 1 km Eerlijk correct en heel spontaan. Precies dat we elkaar al jaren kennen. Geeft een go...
De Beer & Partners De Beer & Partners 104 km De Beer & Partners, vastgoedmakelaars met een sterke liefde voor vastgoed, topservice...
Immo De Grauwe Immo De Grauwe 104 km Dankzij de jarenlange ervaring heeft immo De Grauwe me aan een rendabel opbrengsteige...
Altro Vastgoed Altro Vastgoed 105 km Voorlopig een 4 : wij zijn ernstig op zoek naar een woning ten oosten van Gent. Op de...
Recensies
Wij hadden 2 weken van te voren een bezichtiging gepland voor een huis in Heusden Zolder. Uit Nederland op tijd aangekomen om 14:30 aangebeld en er werd niet opengedaan. Hierop hebben we de makelaar gebeld waarbij we een afspraak hadden bij Marc Swevers. Als antwoord kregen we te horen dat hij nog even bezig was met de mensen voor ons en dat hij aan het afronden was. 50 minuten later nog steeds geen reactie. Wat een gebrek aan professionaliteit. Dit maken wij ook voor het eerst mee. Het kan natuurlijk gebeuren dat iets uitloopt maar dan geef je dat netjes aan en niet aan het lijntje proberen te houden door te liegen dat je afrond en je klant nog 50 minuten laat wachten. Wij zijn zonder te bezichtigen weer terug naar huis gereden. 1.5 uur later worden wij opgebeld en meneer vraagt waar we zijn. Alles behalve goed! Schandalig!
Zeer tevreden over de samenwerking met Immo Marc Swevers, en makelaar Yens in het bijzonder voor de verkoop van mijn woning in Ham. Topservice. En topverkoop. Goede opbouw tot aan de eigenlijke verkoop en prima naservice! Samengevat: een aanrader!!
Na 3 jaar te koop gestaan, heeft Britt Faes van vastgoedmakelaar Marc Swevers het klaargespeeld om ons restaurant in Heppen binnen 2 maanden te verkopen!
Ondertussen is de overeenkomst met de koper ondertekend en werd het voorschot gestort. De verkoop is snel en vakkundig verlopen dankzij de inzet van het hele team en meer bepaald door de vlotte aanpak van Joke. Allen bedankt
Ik kan getuigen dat het hele team van Marc Swevers op en top professioneel werkt, en zonder hierbij het belangrijke menselijke aspect uit het oog te verliezen! De dossiers zijn volledig en correct zodat je als koper met een gerust hart kunt kopen. Persoonlijk werden we bijgestaan en begeleid door Ragna Trekels, wat een toppertje! Van in het begin werden we met de glimlach ontvangen en mochten we ook ervaren dat ze met hart en ziel haar werk uitoefent. Een volledige dossierkennis, zonder een 'gemaakt' gevoel, met respect voor zowel koper als verkoper. Met toch enige voorkennis durf ik gerust beweren dat deze makelaar bij de top, zoniet dé top, van de omgeving behoort. Doe zo verder!
Vanaf ons eerste contact met Ragna wisten we dat ons huis in Koersel in goede handen was. Ragna doet haar werk met passie, kan goed luisteren en advies geven. Ons huis was dan ook na een eerste bezoekdag reeds verkocht, zelfs boven onze vraagprijs! We zijn zo overtuigd van haar manier van werken dat ze nu ook onze woning in Hasselt mag verkopen Via het kantoor van Marc Swevers hebben we bovendien ook een huurappartement gevonden voor één van onze zonen en voor ons als we in België zijn wij emigreren naar Frankrijk . Voor ons was het dus een all-in positieve ervaring! We willen langs deze weg Ragna enorm bedanken en wensen haar veel succes met het verkoop van ons huis in Hasselt maar we vertrouwen erop dat alles opnieuw zeer vlot zal verlopen
Wij werden geholpen door Britt Faes. We zijn erg tevreden over de geleverde service. Op al onze vragen kregen we snel een duidelijk antwoord of via mail of er werd persoonlijk contact opgenomen via de telefoon. Heel fijn was ook het wekelijkse activiteitenrapport waarin een korte samenvatting stond over het verloop van de afgelegde bezoeken. Jullie immokantoor is zeker een aanrader.
Voor de verkoop van mijn broer zijn huis een beroep gedaan op Marc Swevers Immo. De contacten en afspraken waren allemaal heel correct en positief als ook met Britt Faes doe de honneurs waarnam. Binnen de 2 weken was het verkocht met bovenop nog een flinke meerwaarde. Bij deze nog een dank je wel aan Britt en het hele team van Swevers vastgoed van de familie.
We zijn zeer tevreden dat we ons ouderlijk huis via Swevers verkocht hebben. Hans Roose heeft dat tot een mooi einde gebracht. Zeer vriendelijke en professionele man. Zelf hadden we het huis nooit kunnen verkocht krijgen aan de prijs die hij geschat, en gekregen, heeft. 8 dagen na bekendmaking op internet werden de eerste handtekeningen van de kopers al gezet. Afronding bij de notaris moet nog gebeuren, maar tot hiertoe zijn wij zeer blij dat we besloten hebben om de verkoop aan hem over te laten.
Super positieve ervaring, We hadden 3 percelen te verkopen waarvan 2 moeilijkheden met zich meebrachten en Britt Faes was fantastisch. Ze is uit haar weg gegaan voor opzoekingen te doen en dingen te regelen met de gemeente. Als je op zoek bent naar een goede makelaar die professioneel, vriendelijk en effectief is, kijk zeker niet verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid