facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Altro Vastgoed

Altro Vastgoed

Info

Altro Vastgoedgroep is een nieuwe naam in de Oost-Vlaamse vastgoedsector.

Geschiedenis

Altro Vastgoedgroep is een nieuwe naam in de Oost-Vlaamse vastgoedsector.



"Altro Vastgoed is gestructureerd in 4 business units: projectmakelaardij marketing en verkoop van residentiële vastgoedprojecten aan zowel eindgebruikers als beleggers, immo verhuur en verkoop woonvastgoed, invest totaalbegeleidingprivate investeerders en grondontwikkeling in opdracht van grondeigenaars en investeerders.Juridische infoBD Vastgoed BVHeidestraat 71a9070 HeusdenBE0680.782.523BELGIEErkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar Dave Bracke BIV 503 213BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnummer 730.390.160"
Adres:
Telefoonnummer: 092798892
Stad: Heusden


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Altro Vastgoed te huur, Altro Invest, Vastgoed Wetteren, Esdoornlaan 8 Wetteren, Huis te koop gransveldestraat Wetteren, Huis te koop Lindestraat Aalter, Altro Vastgoed Deinze, Immo Heusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo De Grauwe Immo De Grauwe 771 meter Dankzij de jarenlange ervaring heeft immo De Grauwe me aan een rendabel opbrengsteige...
De Beer & Partners De Beer & Partners 1 km De Beer & Partners, vastgoedmakelaars met een sterke liefde voor vastgoed, topservice...
Immo Plees Immo Plees 104 km Eerlijk correct en heel spontaan. Precies dat we elkaar al jaren kennen. Geeft een go...
Marc Swevers Marc Swevers 105 km Wij hadden 2 weken van te voren een bezichtiging gepland voor een huis in Heusden Zol...
Truyens Vastgoed Truyens Vastgoed 105 km Zeer onvriendelijk aan de telefoon, en je word niet geholpen als er een probleem is.
Recensies
Voorlopig een 4 : wij zijn ernstig op zoek naar een woning ten oosten van Gent. Op de website zoekt men dan en komt telkens terecht op allemaal verkochte panden. Wat kan men met deze info? Sommige gemeenten niets te koop en andere amper 1 of 2 huizen. Hopelijk doen jullie hier iets mee wilt u geen potentiële klanten verliezen. Een reactie zou alvast verduidelijking brengen.
Stijn was onze makelaar. Hij gaf ons tijd en ruimte om het huis zelf te ontdekken maar was beschikbaar indien nodig. Alle documenten qua informatie omtrent het huis lagen al open op tafel. We hebben besloten om meteen te tekenen. Stijn heeft alles in orde gebracht, tot het moment van de ondertekening van het compromis. We vonden het heel fijn dat hij makkelijk te bereiken was, heel transparant en geen druk oplegde. Heel erg bedankt Stijn!
Na mondeling akkoord door de makelaar sprong de verkoop plots af door de beslissing van de bouwheer. Wij begrijpen dat het kantoor hier weinig kan aan doen, maar een ietwat persoonlijke behandeling bij dergelijk nieuws was fijn geweest. In de plaats daarvan werd onze makelaar zo goed als onbereikbaar en werden wij met onze vele vragen gewoonweg afgewimpeld via mail.
Ik geef graag een vijf aan Michiel Vliebergh, een crème van een man ,die heel vriendelijk en attent vol was . De verkoop van het huis uitstekend is verlopen, alles was perfect in orde , niks op aan te merken ! Ik raad de mensen zeker aan om te kiezen voor Altro Heusden ! Echt een aanrader !!!!! Een tevreden klant .
Te weinig parking voor het aantal winkels. Zeer onduidelijk waar op en afrijden. Meer dan de helft van de bezoekers gaan in overtreding.
vragen stellen maar niet kunnen luisteren... meschien goed voor de huisbazen, maar voor mensen die HET huis verlaten! GROTE RAMP!!!! u bent altijd de slechte! grote grote ramp!!!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid