facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makifornia - Vilvoorde

Makifornia - Vilvoorde
Adres: Grote Markt 6, 1800 Vilvoorde, België
Telefoonnummer: 02 502 91 33
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Vilvoorde
Route: Grote Markt
Huisnummer: 6
Postcode: 1800


Openingstijden

maandag: 11:00–23:00
dinsdag: 11:00–23:00
woensdag: 11:00–23:00
donderdag: 11:00–23:00
vrijdag: 11:00–23:00
zaterdag: 11:30–23:00
zondag: 11:30–23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kuiper De Kuiper 200 meter Begonnen met Vilvoords streekbier Pjeirefretter.nHet eten was fantastisch!nPerfect ge...
Recensies
Hallo, ik heb een poke bowl besteld om mee te nemen, maar ze vergaten mijn bon te geven en ik moest er zelf om vragen. Hoewel de portie groot was, was de smaak van de poke bowl zelf niet naar mijn verwachting. Dit was niet de eerste keer dat ik een poke bowl heb gegeten, maar ik zal hier niet meer terugkomen om er een te kopen. Bovendien had de vis die ik kreeg ook botten, wat mijn ervaring verder teleurstellend maakte.
Heel vriendelijk personeel en heel mooie zaak. Ook belangrijk de toiletten zijn proper . Aangename muziek
Ik ben ter plaatsen gaan eten. Het voorgerecht was heel lekker. Maar de sushi is geen aanrader. Na het eten van de sushi werd ik heel misselijk en kreeg ik een zware pijn in mijn maag, wat ik nog nooit van sushi gehad heb.nnWe zijn een dag verder en ik blijf maar overgeven en een zware pijn in mijn maag hebben die maar niet stopt. Waarschijnlijk dus een voedselvergiftiging. Dit vind ik heel erg omdat ik namelijk 50 euro hier aan verpild heb om vervolgens geen lekkere sushi te hebben en ervan ziek te zijn.nnHet is spijtig dat mijn eerste ervaring bij makifornia slecht gelopen is. De service was wel nog redelijk oké.nnMaar de sushi zelf vond ik echt niet goed. De sushi’s waren heel groot en vielen uit elkaar. De smaak was ook echt niet zoals ik sushi gewoon ben. Het smaakte niet eens naar sushi. En de rijst was ook niet lekker.
Altijd zeer lekker eten en heel tevreden. Favoriete plaats!
De tafeltjes stonden wat dicht bij elkaar waardoor het moeilijk was om op de bank te raken maar het was er gezellig. De voorgerechten waren heerlijk, de Donburi een beetje eentonig maar dat ligt eerder aan mijn smaak denk ik. Het was allemaal zeer verzorgd en het was een vriendelijke bediening. Een groot minpunt in het restaurant is het alarm van de oven die zeer luid en heel veel afging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid