facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kuiper

De Kuiper
Adres: Vissersstraat 51, 1800 Vilvoorde, België
Telefoonnummer: 02 251 13 87
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Vilvoorde
Route: Vissersstraat
Huisnummer: 51
Postcode: 1800


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 11:30–14:30, 17:30–21:30
donderdag: 11:30–14:30, 17:30–21:30
vrijdag: 11:30–14:30, 17:30–21:30
zaterdag: 11:30–14:30, 17:30–21:30
zondag: 11:30–15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makifornia - Vilvoorde Makifornia - Vilvoorde 200 meter Hallo, ik heb een poke bowl besteld om mee te nemen, maar ze vergaten mijn bon te gev...
Recensies
Begonnen met Vilvoords streekbier Pjeirefretter.nHet eten was fantastisch!nPerfect gebakken paardensteak zacht mals, vol van smaak!nGoede romige béarnaise.nZeer goede salade bij het eten.nZeer goed ontvangt.nTop service.nZeer aangename sfeer.nPrachtig interieur met veel oude zwart-wit foto's.nPrijs kwaliteit top!nThe place to be en daarbovenop 50's 60's muziek super!nBen er speciaal langer voor gebleven met een 2de Pjeirefretter.nZeer goede ervaring hier.
Een icoon dat al vele decennia bestaat en moet blijven bestaan. Heel vriendelijk ontvangst. Menu gespecialiseerd in paardenvlees en lokale ambachten zoals kop en paté maar er zijn ook een paar alternatieven te verkrijgen. Lekker vlees. Frietjes wat te krokant. Slaatje met showcooking erbij... leuk. Museum aan attributen wat knap is voor de liefhebber. Parkeren is wel een uitdaging gezien midden stad. Leuke ervaring.
Alles klopt: gezellig restaurant authentiek, pluim voor de super vriendelijke bediening, je voelt je thuis en gewaardeerd als klant, en uiteraard een uitgebreide kaart met specialiteit paard. We hebben heel lekker en aangenaam gegeten en komen graag terug!
Authentieke belevenis in dit pittoreske restaurant met specialiteit in paardenvlees!nMega lekker en zeer aan te bevelen voor de liefhebber. Minder geschikt voor wie geen paardenvlees lust, beperkte alternatieve gerechten beschikbaar tomaat-garnaal, varlenskotelet of rundssteak.
Dit restaurant is the place to be om een heerlijke paardensteak te eten. Een monument in Vilvoorde.nAl verscheidene malen komen eten en altijd tevreden over de kwaliteit van de steak.nJe kan kiezen tussen gebakken of gegrild. Ook de geuzekaart is een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid