facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makadam

Makadam

Info

Bar specialised in Belgian beers. Welcome to enjoy our drinks, lunch, dinner, parties and so much more!

Geschiedenis

Come in and enjoy straight food & drinks, a transparent interior, nice music and people.
Get rid of well-known frameworks and boxes, close your eyes and experience...
Imagine your own Honoloeloe!

*********************************************

Kom binnen en geniet van ondubbelzinnige hapjes & drankjes,
een transparante invulling, sfeervolle muzieknoten en joviale mensen.
Laat de gekende kaders en hokjes los, sluit even je ogen en onderga...
Beleef je eigen Honoloeloe!

Adres:
Telefoonnummer: 32473854662
Stad: Mechelen



op zoek naar gerelateerd: Macadam betekenis, Bar Moemoe, Mechelen, Basta Mechelen, Cocktailbar Mechelen, Bar Patron Mechelen, Sava Mechelen, Bar Popular
Recensies
Groot assortiment Bier, iets minder groot assortiment van andere dranken maar wel genoeg. Veel verschillende soorten dranken. Helaas geen goed assortiment borrels voor de avond. Klein nadeel dat je zelf alles moet bestellen en ophalen bij de bar.
Op een welgekomen vrije dag hier iets drinken met op de achtergrond surf, sixties garage rock en Link Wray! Ze spelen hier nog goede muziek! Quinten Tarantino stijl. En lekkere biertjes.
Grote verscheidenheid aan bieren, je kan er de meest uiteenlopende bieren proeven en er is aan de muur een uitgebreide uitleg te vinden over enkele bijzondere toppers.
Tof café met zéér vrolijk personeel en een ruim assortiment aan bier. Spijtig genoeg zijn er wel maar 2 alcoholvrije biertjes op de kaart. Veel trappen en toilet is helemaal bovenaan dus misschien iets minder ideaal voor mensen die slecht te been zijn. Gezellig en comfortabele stoelen en tafeltjes.
Goeie bierkes, ok prijzen maar super koud in de avond. Deur gaat niet vanzelf toe en het tocht heel erg. Niet aangenaam zitten op de gelijkvloers.
Heel gezellige bar en enorm energieke en vriendelijke barvrouw. De zelfgemaakte frisdranken zijn al zeker goedgekeurd. Er is daarnaast ook een ruim aanbod aan verschillende bieren.
Gezellig café met heel veel lekkere bieren. Aangenaam verrast door het personeel dat veel af weet van de bieren die ze serveren.
lekker mmm de wortelstoemp veggie is een aanrader en gezelschap van de plaatselijke hond
Uitstekende selectie Belgische bieren. Uitstekende service, altijd vrolijk, altijd behulpzaam. Makadam voelt altijd als thuiskomen!
Gezellig, goede bediening, veel bier, fantastisch.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Makadam.

Mechelen bruine kroeg

openingstijden, locatie, vervoer. Makadam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Makadam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Makadam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hanekeef De Hanekeef 336 meter de Hanekeef is één van de oudste cafés in het centrum van Mechelen .Het is er gezelli...
Ankertje a/d Dijle Ankertje a/d Dijle 336 meter Het Ankertje is toch wel als Mechelaar een van mijn favoriete cafés van de stad. In d...
Summer-BAR De PROF Mechelen Summer-BAR De PROF Mechelen 1 km Mocktail Eskimo €6 en amper een half glaasje gevuld met wat fruitsap en was er missch...
Den Biechtstoel Den Biechtstoel 3 km Geen ervaringen,want juist iets willen gaqn drinken om 20 uur.zeer inbeschofte uitbat...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid