facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAC Dental

MAC Dental

Info

Met MAC DENTAL kiezen we voor topproducten tegen scherpe prijzen, die elke dental professional nodig heeft bij haar/zijn dagelijkse behoefte.



"Het unieke aan MAC DENTAL is enerzijds dat we fabrikant zijn van de merken ContrastEurope en ERGOsp, anderzijds dat we geselecteerde topmerken in ons assortiment hebben die we met een persoonlijke service bij u voorstellen en afleveren.Met MAC DENTAL kiezen we voor topproducten tegen scherpe prijzen, die elke dental professional nodig heeft bij haar/zijn dagelijkse behoefte en staan we voor transparante service. Daarnaast bieden we advies en maatwerkoplossingen met revolutionaire diensten.Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zellik, België. Een tweede showroom is gelegen aan de Belgische kust, Middelkerke. Neem contact met ons op voor een uitgebreide toelichting!"
Adres: Z3 Doornveld 114/2, 1731 Zellik
Telefoonnummer: +32 2463 45 95
Stad: Zellik
Route: Z3 Doornveld 114/2
Postcode: 1731



op zoek naar gerelateerd: Dental webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bucarparts Bucarparts 2 km Steeds een snelle en correcte service.
Recensies
Vertaald door Google We zijn uitermate tevreden over het aangekochte materiaal maar ook over de ontvangst, het advies en de dienst na verkoop. Origineel Nous sommes extrêmement satisfaits du matériel acquis mais aussi de l accueil, des conseils et du service après-vente.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid