facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bucarparts

Bucarparts

Info

Groothandel in automotive en industrie.

Geschiedenis

Bucar Parts is actief sedert mei 1983.
De stichter, Yvan Buysse spitste zich voornamelijk toe op het aanleveren van onderdelen voor het Duitse wagenpark zoals VW, BMW en Mercedes.
Door zijn persoonlijke aanpak en in de gedrevenheid steeds verder te gaan in het vinden van de juiste onderdelen maakte Bucar Parts het onderscheid.
Toen in 2000 ook Manu Buysse, zoon van zijn vader, toetrad tot het bedrijf was het mogelijk om nog verder uit te groeien en de markt te bewerken. Samen bouwden vader en zoon Bucar Parts uit tot een gerespecteerde, gevestigde waarde in het pajottenland.
Door de enorme evolutie in de sector werd het een must nog verder uit te breiden om de positie van het bedrijf te versterken. Het aanbod werd uitgerold tot een compleet gamma voor alle merken. In 2010 werd Bjorn Van Cauwenberghe partner in het bedrijf en nam de commerciële rol van Yvan over. Door kennis en ervaring samen te brengen is Bucar Parts uitgegroeid tot een bedrijf waar elke dag een team van 16 mensen er ten volle voor gaat in het streven naar een optimale service voor zijn klanten.
Naast het bieden van ijzersterke condities, topservice, technische ondersteuning én kwaliteitsonderdelen hebben wij de ambitie om samen mét onze klanten nog sterker te staan in de markt en van onze bedrijven te sturen naar een succesvolle toekomst!
Samen sterk!

Adres: molenbeekdal 5, 1731 Zellik, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 466 83 47
Stad: Zellik
Route: molenbeekdal 5
Postcode: 1731


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AD Diesel Center AD Diesel Center 469 meter
Jazz/City Parts International Inc. Jazz/City Parts International Inc. 504 meter 2nd hand and new parts for the Honda Jazz / City '81-'86
MAC Dental MAC Dental 2 km Vertaald door Google We zijn uitermate tevreden over het aangekochte materiaal maar o...
Recensies
Steeds een snelle en correcte service.
Niets als lof over de dienstverlening, de kwaliteit van de wisselstukken en de prijs/kwaliteitservaringen.
Vertaald door Google Goede deals ... Origineel Oferte f.bune...
Vertaald door Google Super service Origineel Super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid