facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ma Cantina

Ma Cantina
Adres: Chaussée de Bruxelles 64 Brusselsesteenweg 64 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 460 61 50
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 64
Huisnummer: Brusselsesteenweg 64
Postcode: 1410


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-14:30
Dinsdag: 18:30-22:00
Woensdag: 11:30-14:30
Woensdag: 18:30-22:00
Donderdag: 11:30-14:30
Donderdag: 18:30-22:00
Vrijdag: 11:30-14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Arlecchino L'Arlecchino 319 meter Een heel aangenaame pizzeria super lekker gegeten heel vriendelijk super tuin en kind...
La Scarpetta La Scarpetta 849 meter Fijne lekkere keuken maar prijs kwaliteit Te duur!Eten: 4/5
Ciao Pizza Ciao Pizza 1 km Ik heb hier heerlijk gegeten met een aantal collega's. Het personeel is vriendelijk e...
Comme à la Maison Comme à la Maison 2 km Gezellige zaak met een super vriendelijke bediening en heerlijk eten! Absolute aanrad...
La Trattoria La Trattoria 2 km We zijn hier toegekomen en werden niet al te vriendelijk ontvangen. We hebben drank e...
My Italian Friends My Italian Friends 2 km Te duur voor hetgeen geleverd wordtEten: 3/5
Le Basta Le Basta 2 km Het restaurant is ok, het personeel is altijd erg druk, een zeer goede all-you-can-ea...
L'Opéra L'Opéra 2 km Degelijke italiaanse keuken aan eerlijke prijzen ook een intressante buisness lunch. ...
Zio Zio 3 km Fantastische plek. Heerlijk gegeten. Helaas veel gerechten niet meer te krijgen. Aanr...
Les Deux Sil Les Deux Sil 5 km Lekkere Italiaanse keuken. Te evenaren met de restaurants/keuken/eten in Italië zelf....
Recensies
Zeer chique restaurant, de prijzen zijn redelijk in vergelijking met de kwaliteit op het bord. Ik ging twee keer terug, dus ik had 2 verschillende gerechten. Beiden waren voortreffelijk. De pasta is erg goed gekookt, de sauzen zijn uitstekend, of ze nu op basis van truffels of tomaten zijn. We voelen meteen dat de producten vers zijn. Hun aubergine is goed gekookt en ook erg goed. Wat jammer is, is het lawaai van voorbijrijdende auto's, maar dit verandert niets aan deze gastronomische ervaring. Ik zou zelfs graag het recept willen weten van de saus met de truffel in het gerecht op de foto! Ik raad ten zeerste aan.
Zeer warm welkom, zeer goede service, zeer goed eten. Leuke ontdekking.
Onberispelijke service, gastvrij en efficiënt personeel, perfecte eetgelegenheid om aan te bevelen?
Uitstekende gerechten! Zeer goede wijn ook en voor een meer dan redelijke prijs. Bediening niets op aan te merken. Het was echt perfect.
Leuke ontdekking. We brachten er een gezellige avond door. Zeer zorgzaam personeel, heerlijke en overvloedige gerechten, alles voor een eerlijke prijs. We zullen zeker terugkomen.
Beste lezers, onze ervaring is dat ik u adviseer ruim een ​​uur voor sluitingstijd aanwezig te zijn, anders loopt u het risico te worden beschouwd als slachtoffers van de pest van een andere planeet. Ik dacht dat de serveerster ging huilen. Ook als je een biertje bestelt, nodig ik je uit om het zelf te serveren, tenzij wat je leuk vindt aan bier het schuim is. Eindelijk, het eten was goed maar niet uitstekend, maar de omgeving was leuk.
een hele leuke ontdekking! overvloedige en verfijnde gerechten, zowel visueel als smaakvol. enige nadeel, te weinig keuze in witte wijnen, ook al was degene die we dronken heerlijk.
Zeer mooi restaurant waar de sfeer warm is, zowel het decor als de temperatuur en het is zeldzaam zijn aangenaam. Het ontbreekt een beetje aandacht voor detail, maar dit kan worden verklaard door een zeer tijdelijke bezorgdheid van het personeel. We zullen terugkeren, maar we hopen dat onze constructieve opmerkingen ervoor zorgen dat dit restaurant de continuïteit krijgt die we wensen.
Leuke en originele gerechten maar mist een beetje kruiden. Zeer mooie presentatie. Service goed nadat de serveerster arriveerde ongeveer 15 m na de tijd dat we geboekt hadden. Mijn mening is gemengd, maar ik ging waarschijnlijk tijdens uitzonderlijke omstandigheden.
Fantastische ervaring... bij toeval ontdekt maar wat een leuke verrassing... mooie warme omgeving en attent personeel voor elke tafel... een mooi menu en suggesties allemaal net zo verleidelijk als elkaar anderen... we vinden al het moois van Amalfi keuken daar ... de prijzen zijn iets hoger dan het gemiddelde maar blijven perfect betaalbaar ... de wijnkaart is prachtig en biedt zeer goede flessen voor alle budgetten ... de prijzen zijn acceptabel en vanaf het begin betaal je 25 euro voor een wijn van goede kwaliteit ... Ik kan dit prachtige restaurant en vooral de goed beheerste keuken alleen maar aanbevelen ... Bravo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid