facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Trattoria

Info

Restaurant
Ouvert 7/7
buffet a volonté
Le menu
groupe jusqu'à 35 pers
vaste parking, accès handicapé.





"La trattoria est un restaurant italien, ouvert à tous situé pas loin du centre de Waterloo et ses commerces. La trattoria vous propose une cuisine italienne avec des produits frais de saison, dans un cadre familial et chaleureux avec ses spécialités aussi bien sur place , qu’à emporter ; escalopes de veau, pâtes fraîches, pizzas, et bien d’autres spécialités émerveilleront vos papilles. Le restaurant est également à votre disposition pour tous types d’événements anniversaires, repas d’affaires,... avec un accès à un parking à l’arrière du restaurant . Vous êtes tous les bienvenus, n’hésitez pas à réserver !"
Adres: Boulevard Henri Rolin 5 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 52 65
Stad: Waterloo
Route: Boulevard Henri Rolin 5
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: la trattoria castricum, la trattoria venlo, la trattoria maastricht, la trattoria menu, la trattoria castricum openingstijden, la trattoria boom, la trattoria brugge, la trattoria neck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Italian Friends My Italian Friends 192 meter Te duur voor hetgeen geleverd wordtEten: 3/5
Comme à la Maison Comme à la Maison 334 meter Gezellige zaak met een super vriendelijke bediening en heerlijk eten! Absolute aanrad...
Le Basta Le Basta 586 meter Het restaurant is ok, het personeel is altijd erg druk, een zeer goede all-you-can-ea...
L'Opéra L'Opéra 632 meter Degelijke italiaanse keuken aan eerlijke prijzen ook een intressante buisness lunch. ...
Ciao Pizza Ciao Pizza 694 meter Ik heb hier heerlijk gegeten met een aantal collega's. Het personeel is vriendelijk e...
Zio Zio 1 km Fantastische plek. Heerlijk gegeten. Helaas veel gerechten niet meer te krijgen. Aanr...
La Scarpetta La Scarpetta 1 km Fijne lekkere keuken maar prijs kwaliteit Te duur!Eten: 4/5
Ma Cantina Ma Cantina 2 km Zeer chique restaurant, de prijzen zijn redelijk in vergelijking met de kwaliteit op ...
L'Arlecchino L'Arlecchino 2 km Een heel aangenaame pizzeria super lekker gegeten heel vriendelijk super tuin en kind...
Les Deux Sil Les Deux Sil 4 km Lekkere Italiaanse keuken. Te evenaren met de restaurants/keuken/eten in Italië zelf....
Recensies
We zijn hier toegekomen en werden niet al te vriendelijk ontvangen. We hebben drank en pizza besteld. Na 1 uur wachten was er nog steeds geen pizza. Nog eens 10 minuten later kregen we eindelijk ons eten. Geen uitleg, geen verontschuldigingen, geen korting niets. Na het afrekenen vroeg ik om een doos om de overschot mee te nemen en die kreeg ik maar zonder enige woorden van vriendelijkheid. We zijn hier vroeger vaker geweest en waren meestal tevreden, hoewel ze duidelijk laten blijken aan hun humeur als ze een slechte dag hebben, tor nu was het best ok, maat na deze ervaring vandaag komen we niet meer terug. Ander en beter!
Het personeel is echt 0 geïnteresseerd, niet gastvrij, leek wel een slechte film, geen welkom, geen gedag, geen vraag of het naar wens was, bij bestellen van vlees alleen een "nee kan niet", ober zag er ook heel onverzorgd uit. Het eten was overigens in orde.
Pizza gaan eten na een uitstap in Pairi Daiza. Pizza's waren vrij snel klaar, en lekker zonder meer. Eenvoudig parkeren op de parking van de naastgelegen supermarkt vrij toegankelijk. We overwegen het zeker om hier volgende keer weer te komen eten.
Er is niet veel positiefs te zeggen over dit restaurant… De service is slecht! De obers besteden geen aandacht aan de klant en vermijden ze met hun ogen we belden uiteindelijk een ober na 35 minuten wachten om te bestellen toen het restaurant verre van vol was; ze laten mensen bij de ingang van het restaurant enkele minuten wachten om verzorgd te worden om hen uiteindelijk te vertellen dat er geen plaats is toch bleven sommige tafels de hele tijd van onze maaltijd onbezet en de service ontbreekt erg aan warmte beleefd , natuurlijk, maar geen glimlach! De maaltijd voldeed niet aan onze verwachtingen! De prijzen zijn niet hoog, maar de kwaliteit is ook niet top ... De pizza was niet gaar genoeg en het ontbrak aan smaak ... Kortom, we gingen erheen, maar we zullen niet terugkeren!
Gelegen onder een hotel, zorgt de Trattoria er niet echt voor dat u naar buiten wilt. Eenmaal binnen is de omgeving veel gastvrijer. De service is goed. De pizza's zijn echt goed tegen een redelijke prijs.
Zeer schone en stijlvolle kamer. Er is elke dag een buffet geopend. Italiaanse specialiteit en pizza-expert. Zeer goed gelegen nabij de weg en vooral een hotel voor een goede prijs ibis waterloo de ontvangsttafels volgens de groepen.
Indien mogelijk te vermijden, zelfs als het zich onderaan het hotel bevindt. Duur, lang en niet erg goed. Alleen de pizza's zijn het waard. IJsblokjes met de hand geserveerd door de server na het passeren van een vaatdoek over een tafel.... Jammer. Vond de gedachte slecht, maar verontschuldigde zich achteraf! Terras met uitzicht op de drukke weg opnieuw beschadigd... Samengevat: teleurgesteld.
Altijd zo vriendelijk met nette maaltijden en een onberispelijke service! Vriendelijk en professioneel personeel! Wij gaan zeker terug!
Hallo, Ik was daar gisteren met vrienden, wat voor mij een kans was om dit etablissement te ontdekken. Vergeleken met de keuken waren de knoflookscampi's correct, meer niet. Aan de andere kant is het voor de Milanese kotelet een echte teleurstelling. Het bord was erg schaars en extra salade en kroketten zouden op prijs zijn gesteld. Tot slot waren er alleen chocolademousses als toetje. Wat de service betreft, was het tempo voldoende. Aan de andere kant toonde de server, hoewel beleefd, geen enthousiasme en geen glimlach meer, en dat is merkbaar. Concluderend is het helaas een teleurstellende ervaring, en ik kom niet op eigen initiatief.
Echt heel goed, een ruime keuze, een mooi klein kader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid