facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M-EATERY

M-EATERY

Info

M-EET M-EAT
Your M-EATERY in town !

Adres: Koning Albertplein 8, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 003215339090
Stad: Mechelen
Route: Koning Albertplein 8
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 23:00
Dinsdag: 17:30 - 23:00
Woensdag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Mechelen, Nieuw restaurant Mechelen, Restaurant Mechelen met parking, Restaurant Mechelen centrum, M-EATERY menu, Vleesrestaurant Mechelen, Menu Mechelen, Meatery
Recensies
Op het eten is niets aan te merken. Prachtige stukken vlees, correct gebakken, mooi gepresenteerd en heel lekker. De service was een minder punt voor ons. De suggesties zijn niet voorgesteld geweest, 2 gerechten op de kaart waren niet meer beschikbaar dat pas gemeld werd toen we deze bestelden en hetzelfde met de fles wijn. Ook hadden we na het nuttigen van een degistiefje een koffie besteld, maar dat was niet meer mogelijk tenzij een wachttijd van 20min omdat ze het koffie machine reeds gereinigd hadden. Bij het serveren van de cote à l'os kwam er zeer veel rook vrij van het serveer bord waardoor de hele ruimte gevuld werd met rook wat toch wel lastig was voor ons en de omzittende klanten. We hebben zeer lekker gegeten maar moesten we niet in de buurt van Mechelen zijn zouden we niet meer speciaal naar hier rijden. Zeer jammer want het eten was echt super.
Een chique ervaring. Interieur, eten en sfeer zaten op de perfecte lijn met elkaar. Ze hebben ook vis maar uiteraard is hier vlees een must om te nemen. Alles komt zeer professioneel over en het personeel is heel vlot en geen enkele moeite te veel. Alles gebakken naar wens en heeft enorm gesmaakt! Hier betaal je natuurlijk ook de prijs voor maar voor zo een lekkere ervaring mag dat wel eens!
Dit restaurant is absoluut een aanrader als je in de buurt van Mechelen bent. Zelf zijn we zelfs 2 keer uit Limburg speciaal naar deze zaak gereden om er te dineren. Om maar aan te geven hoeveel een mens er voor over heeft om hier te gaan genieten. Vanaf dat je binnenkomt tot je weer vertrekt zit je volledig in de sfeer. De inrichting, de tafel decoraties en het presenteren van het eten, alles is gewoon perfect gedaan. Zowel de voorgerechten, het hoofdgerecht maar ook zeker het dessert zijn allemaal pareltjes. Dit zowel op gebied van smaak als presentatie. Uiteraard is deze zaak gekend om zijn vlees aanbod de naam M-EATERY doet u dan ook niks anders verwachten van de kaart. Toch hebben ze ook enkele visgerechten, moest er iemand uit je gezelschap toch geen vlees mogen eten. Wat ze ook goed doen is regelmatig de kaart veranderen, zo heb je vaak de keuze uit andere stukken vlees van andere landen. Kortom dit restaurant is een absolute aanrader voor vlees liefhebbers en zelfs vis eters in je gezelschap gaan het hier naar hun zin hebben.
Heel fijn vleesrestaurant met top bediening. We werden heel goed onthaald, iedereen was flexibel en gaf zeer nuttig advies. We hadden een top avond met de collega's en raden het zeker aan!
Lekker gegeten. Prijs is misschien een beetje aan de dure kant. Bediening liep ook beetje in het 100 foute sauzen, witloof slaatje gebracht en aangerekend waar we niet achter gevraagd hadden, maar al bij al hebben we zeker genoten van het eten. De Maison gin viel zeker in de smaak en het vlees was zeker van goede kwaliteit.
Subliem! Een restaurant voor mensen die houden van een lekker stuk kwaliteitsvlees. Ook zeer lekkere cocktails en een vlotte bediening. Wij komen zeker terug!
Ik houd van vlees. Ribeye steaks om precies te zijn. Gisteravond heb ik in de gezellige ambiance van M-EATERY de beste Ribeye van mijn leven gegeten. Daarbij schonk de kok mij twee heerlijke glazen wijn uit Puglia, van een mysterieuze druif, waarvan ik de naam alweer vergeten ben. Een appetizer en achteraf een verse muntthee waren van het huis. De jonge kelners waren attent en onderhoudend met de nodige discretie. De jazzmuziek op de achtergrond speelde niet luid zodat iedereen iedereen goed kon verstaan. M-EATERY is een ruim restaurant met smaak ingericht. De tafels staan ook ruim van elkaar zonder afbreuk te doen aan de gezelligheid. Tenslotte de prijs. €57,20. Alle waar is naar zijn geld zou je kunnen zeggen. Toch kon ik het niet laten om de bemanning van M-EATERY een flinke tip te geven. Dank jullie voor een heerlijk diner en een gezellig avond in het hart van Mechelen ! J'aime la viande. "Le Ribeye" pour être exact. Hier soir, j'ai mangé le meilleur Ribeye de ma vie dans l'ambiance convivial du M-EATERY. De plus, le chef m'a servi deux délicieux verres de vin de Puglia, issu d'un cépage mystérieux dont j'ai déjà oublié le nom. Un apéritif et ensuite un thé à la menthe fraîche étaient offerts par la maison. Les jeunes serveurs étaient attentifs et divertissants avec discrétion. La musique jazz en arrière-plan ne jouait pas fort pour que tout le monde puisse bien entendre tout le monde. M-EATERY est un restaurant spacieux décoré avec goût. Les tables sont également bien espacées sans compromettre la convivialité. Enfin le prix. 57,20 €. Tout rapport qualité-prix pourrait-on dire. Pourtant, je n'ai pas pu résister à donner un gros pourboire à l'équipe M-EATERY. Merci pour un dîner merveilleux et une agréable soirée au coeur de Malines !
Als je een lekker stuk vlees wil eten en je hebt er de prijs voor over dan moet je zeker hier gaan!
Zeer matig op vlak van prijs/kwaliteit. Anders geformuleerd: je betaalt er heel wat voor een matige kwaliteit. 41 euro voor een 'premium' steak waarvan je amper 't verschil proeft vs een tournedos van bij de slager, 11 euro voor een huisgemaakte tiramisu in mini-vorm 4 stukjes koek met wat mascarpone er overheen. Qua vleesrestaurants kan je veel beter vinden in regio Antwerpen, en voor deze prijs kan je in Mechelen ook heel wat beter eten. Jammer.
gisteren gaan eten bij de m-eatry , trok echt op niets. Zowel de bediening als het eten. Eten veel te koud, sauzen waren waterig en koud…. Vlees was bien cuit ipv bleu chaud. En dan het personeel: onoplettend, komen na halfuur bijna opnemen nadat ik heb besteld nog een keer kwartier wachten omdat ze het vergeten was” Later tegen de avond hangen ze rond aan de bar op een heel luidruchtige en onprofessionele manier. Dan denk ik toch als je aan het werk bent dat je niet zou zitten aan de bar en drinken als personeel zijnde. Bizar allemaal maar goed hier zie je ons nooit meer terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar M-EATERY met het openbaar vervoer


Mechelen Station perron 4 20 meter
2
280
282
283
5
550
551
552
682
683
Mechelen Station perron 1 50 meter
2
5
Mechelen Station perron 1 60 meter
280
282
283
550
551
552
682
683
Malines 70 meter
BUS
EXP
IC
L
P
S1
S4
S5
Mechelen Postzegelbrug 70 meter

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor M-EATERY.

Mechelen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Koning Albertplein 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. M-EATERY adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met M-EATERY. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over M-EATERY delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid