facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lokale politie Mechelen-Willebroek

Lokale politie Mechelen-Willebroek

Geschiedenis

De lokale politie Mechelen-Willebroek is een meergemeentepolitiezone. Ons werkingsgebied omvat stad Mechelen en gemeente Willebroek, met de respectievelijke wijken en dorpen.

Adres:
Telefoonnummer: tel. 015 464 464
Stad: Mechelen



op zoek naar gerelateerd: Politie Mechelen telefoonnummer, Politie Mechelen melding, Politie Willebroek telefoonnummer, Politie bureau Mechelen Mechelen, Politie Mechelen nieuws, Politie Willebroek Openingsuren, Politie Mechelen openingsuren, Politie Mechelen wijkagent
Recensies
Parkeerfreaks die op zoek zijn naar opslag via parkeerbonnetjes. De politie, uw dure vriend. En op alle andere zaken die er wel toe doen zijn ze veeeeeeel te laks in zone 2830. Ze hebben zelf schrik van overtreders met hondjes. echt meegemaakt!
Er stond een wagen voor mijn garage geparkeerd terwijl ik dringend weg moest om naar het ziekenhuis te gaan. Ze zouden asap iemand sturen na meer dan een uur wachten was er nog altijd niemand. Na 1u30 is de persoon toegekomen en heeft hij zijn wagen verplaatst, uiteraard voordat de politie er was. Anderhalf uur zitten wachten... Prachtig om u weekend zo door te brengen. Dank u wel
Veiligheid is belangrijk op oudejaar Maar fysieke agressie bij de vraag warom ik men ID moet tonen is niet oké. Weet zelf niet waarvoor ze me opgeschreven hebben. Gelukkig nieuwjaar!
Moeilijk om hier een negatieve ervaring op te zetten. Maar tot meerdere keren niet door kunnen verbinden,en tenslotte met een burger doorverbonden worden is er over. Mag ook wat vriendelijker zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lokale politie Mechelen-Willebroek.

Mechelen wetshandhaving

openingstijden, locatie, vervoer. Lokale politie Mechelen-Willebroek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lokale politie Mechelen-Willebroek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lokale politie Mechelen-Willebroek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid