facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logeren met zeezicht

Info

Heeft u vakantieplannen voor Oostende? Genieten van luxe, grandeur en het gezonde buitenleven? Ons luxe penthouse garandeert u een uiterst comfortabele vakantie in de mooiste badplaats van België. Het penthouse telt 5 slaapkamers en 4 badkamers.

Adres: Albert I-promenade 16, 8400 Oostende
Stad: Ostend
Route: Albert I-promenade 16
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Vakantieverhuur Oostende particulier, Vakantie studio te huur Oostende, Appartement te huur Oostende zeedijk, Appartement te huur zeedijk rechtstreeks van eigenaar, Lijst hotels Oostende, Hotels Oostende centrum, Hotel Oostende, Appartement Oostende zeezicht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Max Makelaar Max Makelaar 621 meter Professionele service foto's van hoge kwaliteit opvolging dossier aanrader
Renty & Vanhoutte Renty & Vanhoutte 787 meter
Vastgoedbox Florida Vastgoedbox Florida 1 km Bij Glenn en Vanessa ben je geen nummer, maar een persoon die de nodige ondersteuning...
Instapklare woning te koop Instapklare woning te koop 2 km instapklare woning Oostende
Immo Katrien Immo Katrien 2 km Katrien is een eerlijke makelaar op haar plaats. Na 2 jaar zoeken naar een geschikt h...
C-view C-view 3 km <span dir="ltr
MINUS Vastgoed-Expert MINUS Vastgoed-Expert 4 km Top service en super aangename samenwerking :
The Beachcomber - vakantieverblijf The Beachcomber - vakantieverblijf 4 km Zin in een vakantie aan zee? Kom dan genieten in ons gezellig studio-appartement voor...
Villa Louis Oostende Villa Louis Oostende 4 km Het huis en de beschrijving online zijn ronduit teleurstellend. Qua “renovatie” laat ...
Vakantieappartement Oostende Vakantieappartement Oostende 74 km Samen met ons hondje Yoda hebben we genoten van een zalige week in ‘Het Appartement’....
Recensies
Dit is dé plek voor een zorgeloos weekend aan zee. Zodra je binnenkomt en door de grote ramen de zeilboten over de Noordzee ziet varen, glijdt de werkweek van je af. Het enige wat nu nog moet, is de koelkast openen, de cava ontkurken en beslissen wie de slaapkamer met zeezicht krijgen. Al de rest is voorzien: van bed- en badlinnen en een uitgeruste keuken van champagne-emmer tot pannenkoekpannen tot de perfecte sofa’s, gezelschapsspelletjes en een iPad met Spotify. Dit is een geweldig adres voor een familieweekend of vriendenreünie 5 slpk, met genoeg privacy voor iedereen. Het ontbijt dat inbegrepen is in de prijs, is de ideale start van de volgende ochtend. Aanrader!
Zalige locatie met prachtig uitzicht! De buitengevel verdoezelt de binnenpracht. Wauw effect als je binnenkomt. Mooi uitgeruste keuken, zalige bedden en met een heerlijk uitgebreid ontbijt. De strandcabine is zeker een meerwaarde. In zo'n verblijf kan je niet anders dan genieten! We komen graag terug.
Prachtig penthouse met een adembenemend uitzicht. De keuken is uitgerust met toestellen van hoge kwaliteit en de vele gezelschapsspellen die aanwezig zijn vonden de kinderen super leuk. Een absolute aanrader!
Weergaloos appartement met uitstekend zeezicht! Proper en modern ingericht. Heel gezellig en een uitstekende keuken waarin alles voorzien is. Ieder zijn eigen badkamer. Ik kom zeker terug!
Opnieuw mogen genieten van een topweekend in dit pareltje. Alles is voorhanden... net alsof je thuis bent. We hebben genoten van het ontbijt van Achiel. Hier komen we zeker terug!
Heel ruime en stijlvolle loft, alles wat je nodig hebt voor een topvakantie is aanwezig. Zalig onthaasten!
Vertaald door Google Adembenemend uitzicht, slaapkamer met kwaliteitsbedden, het hele appartement is smaakvol ingericht tot in het kleinste detail om iedereen tevreden te stellen. Origineel Vue imprenable, chambre avec literie de qualité, tout l'appartement est équipé avec goût dans les moindres détails pour satisfaire tout un chacun.
Vertaald door Google Het beste! Adembenemend uitzicht, luxe appartement, hyper uitgerust. Alles voor een zorgeloos verblijf. Origineel Le top ! Vue imprenable, appartement luxueux, hyper équipé. Tout pour un séjour sans soucis.
Vertaald door Google We hebben een fantastisch weekend gehad in dit appartement. Het is uitzonderlijk goed uitgerust, zeer mooi ingericht en op een geweldige locatie. Het ontbijt was overvloedig en meer dan genoeg voor 2 dagen :-. Ideaal voor 2 of 3 gezinnen met meer dan genoeg ruimte voor iedereen. We zullen zeker terugkomen. Origineel Nous avons passé un week-end fantastique dans cet appartement. Il est exceptionnellement bien équipé, très joliment décoré et très bien situé. Le petit déjeuner était copieux et largement suffisant pour 2 jours :-. Idéal pour 2 ou 3 familles avec plus qu'assez d'espace pour tout le monde. Nous reviendrons certainement.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid