facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Katrien

Immo Katrien

Info

De SLEUTEL naar uw nieuwe thuis aan de kust.
Staat u op het punt om uw huis of appartement te verkopen of te verhuren?
Dan is Immo Katrien de SLEUTEL tot een goede afhandeling van uw dossier.



"DE SLEUTEL NAAR UW NIEUWE THUIS AAN DE KUST.Staat u op het punt om uw huis of appartement te verkopen?Wenst u te investeren of wenst u advies?Wenst u een schatting in het kader van een nalatenschap? Immo Katrien is een erkend schatter expert voor de Vlaamse Belastingsdienst VLABEL De belastingsdienst zal deze schatting aanvaarden als een realistische schatting. Meer informatie? Contacteer ons!Op maandag, vrijdagnamiddag en zaterdag zijn we ook steeds telefonisch bereikbaar."
Adres: Aimé Liebaertstraat 62 A, 8400 Oostende
Telefoonnummer: 0497192252
Stad: Ostend
Route: Aimé Liebaertstraat 62 A
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Huis te koop opex, Immo Katrien Huizenjagers, Immo Chantal, Te koop vuurtorenwijk Oostende, Zimmo Immo Katrien, Immo Francois Oostende, Noord Edestraat 43 Oostende, Herenhuis Oostende te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logeren met zeezicht Logeren met zeezicht 2 km Dit is dé plek voor een zorgeloos weekend aan zee. Zodra je binnenkomt en door de gro...
Max Makelaar Max Makelaar 2 km Professionele service foto's van hoge kwaliteit opvolging dossier aanrader
Vastgoedbox Florida Vastgoedbox Florida 2 km Bij Glenn en Vanessa ben je geen nummer, maar een persoon die de nodige ondersteuning...
Instapklare woning te koop Instapklare woning te koop 2 km instapklare woning Oostende
MINUS Vastgoed-Expert MINUS Vastgoed-Expert 5 km Top service en super aangename samenwerking :
Recensies
Katrien is een eerlijke makelaar op haar plaats. Na 2 jaar zoeken naar een geschikt huisje, hebben we deze eindelijk gevonden dankzij haar. Katrien heeft ons een rondleiding gegeven & heeft ons met raad en daad bijgestaan, haar service is TOP ! Zeker een aanrader om een huis te kopen of te verkopen bij haar!
Superteam! Zowel Katrien als Melissa zijn heel erg begaan met hun klanten. Alles werd snel en vlot geregeld. Binnen de week was ons apartement verkocht! Een echte aanrader!
Onze ervaring met Immo Katrien was absoluut positief. Alles verliep heel professioneel en we kregen telkens een correcte update. Ons appartement was binnen de maand verkocht. Bedankt Katrien en Melissa.
Heel tevreden van de samenwerking met Immo Katrien en Melissa. Goede communicatie, heel bereikbaar, alles werd vlot geregeld. Twee dames die ervoor gaan en waar ik een heel goed gevoel aan over hou! Dikke merci!
Wij kunnen Immo Katrien alleen maar aanbevelen. Katrien is een sympathieke en professionele verkoopster die altijd bereikbaar is. Wij hebben een vlotte en correcte samenwerking ervaren, ze doet haar uiterste best voor een snelle verkoop en dit tegen een eerlijke prijs. 1 woord TOP!!!
Eerlijke vrouw. Geeft eerlijke en realistische waarde bepaling van woning. Dank je wel katrien
Super vriendelijk en behulpzaam! Top team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid