facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Livescope

Livescope
"Livescope est un centre de réalité virtuelle de 250m2 situé dans la Maison de la Radio à Flagey. Venez vivre les meilleures expériences VR en famille, en couple, entre amis ou entre collègues."
Adres: Place Eugène Flagey 18 Eugène Flageyplein 18 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0475 91 07 20
Stad: Brussel
Route: Place Eugène Flagey 18
Huisnummer: Eugène Flageyplein 18
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Virtual Room Brussels, VR shooting Brussel, VR escape Room Brussels, VR Room, Virtual Reality Experience
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Futurist Games Futurist Games 2 km Zeer leuk voor een eerste keer
Depot 57 Depot 57 3 km
Recensies
Super leuke en spannende ervaring! Toegankelijk voor heel de familie en plezier gegarandeerd! Warm ontvangst en heel veel verschillende spelletjes. Wij komen zeker en vast terug! Nogmaals bedankt Zoubir :
Een echte topbelevenis met collega's. Goede ontvangst en uitleg van de verschillende spellen. Een drankje nadien om te bekomen ontbrak, maar over het algemeen een leuke ervaring en een aanrader dus.
Super leuk en spannend! Mijn hart ging wel serieus te keer als de zombies mij aan t opeten waren
Schitterende plaats van virtual reality geplant in het centrum van Brussel op het Flageyplein. Kom en ontdek alle verschillende modi en betreed de virtuele dimensie voor uw evenementen met vrienden, uw bedrijf en zelfs met uw gezin.
We hebben LiveScope VR gehuurd voor een Virtual Reality-conferentie. Alles ging perfect. Ze hebben uitstekende hardware en alles is perfect ingesteld.
Vriendelijk personeel en geweldige games, maar de organisatie moet worden verbeterd: Als je wilt profiteren van de maximale speeltijd, kun je je beter voorbereiden jas opbergen, naar het toilet gaan enz. VOORDAT je sessietijd begint. Waarom ? er waren slechts 2 personeelsleden. Als er lopende sessies zijn wanneer u aankomt, bevinden deze zich in de sessieruimten en zijn ze er niet om de deur te openen, u te verwelkomen en u klaar te stomen. Dus alle tijd voor het opzetten jassen, badkamer, uitleg van het spel werd besteed aan onze sessietijd! Dus van een uur hadden we maar ongeveer 40 minuten speeltijd.
Geweldige ervaring! 6 van ons gingen met een stel vrienden, één droeg een koptelefoon terwijl de anderen keken / hielpen. Het is echt een leuke ervaring en het is bijna net zo leuk om naar iemand te kijken als om de headset te dragen. De prijzen zijn democratisch, de service geweldig en de locatie ideaal om de activiteit te combineren met een avondje uit.
Een ervaring om te beleven! We kwamen onverwacht aan en we werden heel goed ontvangen door de gastheer. Hij luisterde naar ons en leidde ons door onze verlangens te volgen. De begeleiding was perfect en geruststellend. Binnenkort opnieuw te beleven! Nogmaals bedankt voor dit avontuur.
Geweldige ervaring! Alles was perfect receptie, management, kamers, enz. en zeer schoon. Daarnaast is alles aanwezig om tijdens deze Covid-crisis geen risico's te nemen. Er is een breed scala aan activiteiten en niveaus. Ik raad aan !
Goede ontvangst, uitleg en goede sfeer. Geweldige activiteit om te doen met je vrienden, familie, koppel... Er is voor elk wat wils. Goede tijden gegarandeerd en gelach gegarandeerd! We zullen zeker terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid