facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Futurist Games

Futurist Games
Adres: Boulevard de l'Empereur 16 Keizerslaan 16 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 513 24 88
Stad: Brussel
Route: Boulevard de l'Empereur 16
Huisnummer: Keizerslaan 16
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Virtual reality Brussel, VR escape Room Brussels, Gamestate Brussel, VR-Hut, Lancer de hache Bruxelles, VR Oostende, VR Aalst, VR spel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Depot 57 Depot 57 2 km
Livescope Livescope 2 km Super leuke en spannende ervaring! Toegankelijk voor heel de familie en plezier gegar...
Recensies
Zeer leuk voor een eerste keer
Zeer tof met vrienden!!
Een echte aanrader! Waw, ik dacht echt dat er zombies aan mijn voeten waren
Erg cool. Goed en vriendelijk personeel. Ze helpen je snel op weg, zodat je veel tijd hebt om te gamen.
Gevarieerd VR-aanbod en vriendelijk personeel.
Uitstekend VR-gamingcentrum. De jongens hebben het erg naar hun zin gehad. Het personeel is erg gastvrij en flexibel. Dank aan Brian en Ahmad voor deze geweldige ervaring. We zullen terug komen.
100% aanbevelen! Ik was alleen en aarzelde eerst om binnen te komen, maar het personeel was super gastvrij en nam de tijd om me alles uit te leggen. Ze zijn heel voorzichtig om de ervaring aan te passen aan ieders smaak, en hetzelfde geldt voor de moeilijkheidsgraad, ze kwamen verschillende keren terug om te controleren of alles goed ging en gaven me waar nodig advies. Conclusie: Heel leuk solo, om nog een keer te doen met vrienden. Personeel bovenaan. Dankjewel ! :
Een unieke ervaring om zonder vertraging te realiseren. De sitemanager is zeer coöperatief en het is een plezier om tijd door te brengen in virtual reality. Ik kom terug met mijn familie en vrienden!
Aardig personeel en plaats. Vanwege een ziekte van een van ons moesten we annuleren en ze verwisselen onze reservering heel vriendelijk :- Ik kom zeker terug! Het enige dat verbeterd zou kunnen worden, is ervoor te zorgen dat alle spelers goed zijn met geluid en besturing. Door onze ervaring achteraf te delen, begrepen we dat het voor ons allebei comfortabeler had kunnen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid