facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Live Central Park

Live Central Park

Info

200 bières spéciales, 13 fûts, une cuisine de grand-mère, divers évènements, diverses BDs et une multitude de jeux de société mise à disposition!

Adres: avenue des azalées n41, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 0487520284
Stad: Schaerbeek
Route: avenue des azalées n41
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:00
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 03:00
Zaterdag: 09:00 - 03:00
Zondag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: webcam central park live, wall street live camera, amerika live camera, live weather cam new york, camera live time square, live cam usa new york, live stream street cameras, live cameras time square new york
Recensies
Super café voor een lekkere pint of thee en een namiddag of avond gezelschapsspelen! Ook hartige Belgische keuken.
Gezellig terras, vriendelijke bediening en lekker eetcafe/bistro eten.
Leuke chille sfeer, in die bar vol opties. Een breed assortiment stripboeken, bordspellen en bieren. Mooi terras buiten met zicht op het park. Er worden ook enkele feest- en filmevenementen georganiseerd. Eten is klassiek maar lekker. De meeste voedselopties zijn echter een beetje te duur zoals sommige bieren
Geweldig personeel, zeer gastvrij! LCP heeft een breed scala aan bieren, waaronder lokaal gebrouwen producten. Ook zijn hun hamburgers en patat geweldig!
Prachtige avond. De eigenaar praatte met ons en gaf ons een gratis drankje bij onze maaltijd. Goed vlees in de burger en een enorme selectie bieren.
Leuke plek met geweldige sfeer en vriendelijk personeel. Veel lekkere beren! En de beste burger die ik ooit heb geprobeerd in Brussel! Bedankt voor deze geweldige ervaring!!
Leuke sfeer, zeer goede keuze aan bieren en vriendelijk personeel. We hebben heel goed gegeten
We aten er twee keer. Het heeft zo'n leuke sfeer en het eten vooral de patat, goede heer is zo goed. We hebben echt genoten van ons verblijf. De ober/serveerster is altijd erg vriendelijk en de wachttijden zijn prima. Zo'n groot assortiment bier, echt gaaf! Ik kan niet wachten om onze volgende burger daar te hebben!
We hebben heel lang gewacht en de servers gebeld. We bestelden drie hamburgers, cola en bier. De hamburgers waren droog, er was weinig saus, ik zou ze 3 van de 5 beoordelen. Ik begrijp niet waarom de hoge waardering in de instelling, je kunt thuis flessenbier drinken
Gezellige plek om wat te drinken met vrienden. Grote keuze aan bieren. Vriendelijke bediening. Eten meestal Belgische brasseriespecialiteiten is oké voor de prijs.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Live Central Park. avenue des azalées n41 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Live Central Park adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Live Central Park. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Live Central Park delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid