facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lightnnyourbottle

Lightnnyourbottle

Info

- Giving bottles a new lit life
- Bottles > Unique handcrafted lamps



"The Bottle staat garant voor a-typische wijnen, biodynamisch, natuur of gewoon. Een combinatie van eigen invoer, handel en gezonde wijnen. Elke zaterdag kan je onze conceptstore bezoeken en laten we een aantal wijnen proeven in functie van het seizoen en onze goesting."
Adres:
Telefoonnummer: +32 484 69 25 99
Stad: Mechelen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mechelse Bandencentrale Mechelse Bandencentrale 9 km Goede vakkundige service, zonder afspraak snel geholpen.
LoggraTech LoggraTech 10 km Vriendelijk personeel, uitstekende service,... Een firma om aan te bevelen.
Takeldienst Hendrickx Takeldienst Hendrickx 10 km Na een auto-ongeval op de E19 is Takeldienst Hendrickx toegekomen om mijn auto weg te...
CG Power Systems CG Power Systems 10 km Beste plaats om werken
Jobs4tourism.be Jobs4tourism.be 11 km The Belgian Internet site specialized in publication of job offers in the tourism and...
A Fikst-da-wel Den Ivan A Fikst-da-wel Den Ivan 11 km kleine herstellingen aan elektriciteit, waterleiding,cv,enz en renovatie werken
Pintamano Pintamano 12 km Professionele schilderwerken en decoratie .Behangwerken Lakwerk Vloerbekleding Gyp...
Dili paints Dili paints 12 km Met onze renovatie van het huis achter de rug , en ook onze vrienden naar hier gestuu...
Viegas Harp Viegas Harp 12 km de winkel voor harpisten - harpen, toebehoren en vele partituren
Hout 'n Droom Hout 'n Droom 12 km Welkom op mijn pagina van Hout'nDroom. Op deze pagina kan je al mijn houtbrandwerken ...
Coif -Waf Coif -Waf 12 km Dierenverzorging, de unieke combinatie. Niet alleen de schoonheid maar ook de algem...
Strijkwerk Mechelen Strijkwerk Mechelen 12 km Ben je op zoek naar iemand die je kan ontlasten van al dat strijkwerk? Neem contract ...
Vai Forte Vai Forte 12 km Maatwerk inspiratiereizen. Vai Forte (‘Ga ervoor’ in het Italiaans) helpt bedrijven, ...
SOUL ELATE SOUL ELATE 12 km Welcome to Soul Elate- This is a forum were souls are touched and reformed Emotionall...
Achilles Design Achilles Design 12 km Zeer vriendelijk aan de receptie en onmiddellijk geholpen. Een pluim voor de dame
M'akker M'akker 12 km M’akker is een samenwerking van Biobuur, 't Middenveld en Ferm
Recensies
Prachtige locatie, alles aanwezig voor een gezellig feestje, met lekkere wijnen en hapjes. Echt een aanrader.
Heerlijke genieten van top wijnen in een unieke setting.
Altijd leuk vertoeven bij Marie-Sofie & Piet in hun conceptstore. Regelmatig organiseren ze proeverijen waar je kennis kan maken met hun wijnen, heel vaak met een leuk verhaal erachter.
We kennen WelWijn al vanaf het begin en hebben altijd juist wijn advies gekregen. Je krijgt naast info over de wijn ook info over het wijnhuis en een beetje geschiedenis of een anekdote mee, waardoor de wijn nog lekkerder smaakt. Nu voor het eerst een online bestelling geplaatst en ook die service is top!
Geweldige plaats als je lekkere natuurlijke wijnen zoekt. Ik was gewoon met mijn recepten langsgegaan. De aanbevolen wijnen waren een schot in de roos en vielen ook in de smaak bij onze gasten. En wat helemaal top was dat mijn man geen hoofdpijn had de volgende dag , wat meestal vanaf 2 glazen wijn wel het geval is. Wij zijn fan!
Heerlijke wijnen en bubbels in een mooie, relaxte setting. Supertoffe en zeer bekwame eigenaars met een grote kennis en een neus voor die ene wijn die niemand anders heeft, maar iedereen het lekkerste vindt. Een feest geven in de tuin van een kasteel, met wijnen die aangepast zijn aan de gasten en de catering, maar één adres waar je dit kan. Gegarandeerd dat je gasten met een grote, voldane glimlach en een paar dozen wijn naar huis zullen gaan!
Mooi handgekozen aanbod van wijnen. Elke fles heeft zijn verhaal dat ze met plezier met je delen. Vaak thema degustatie momenten zodat je weet wat je koopt. Topteam!
Super wijntjes en wijnen in alle smaken en prijscategoriën te krijgen. En natuurlijk altijd met gepast en professioneel advies door Piet en Marie-Sofie ! Waar kunnen we die 6de ster selecteren?
Telkens verassende wijnen. Fijn dat deze handelaar zich niet beperkt tot de klassieke wijnlanden en met een selectie van lekkere betaalbare wijnen uit de hele wereld komt. Zeker aan te raden .
Erg gezellige setting, topkoppel en duidelijke info over heerlijke niet-courante wijnen. Zéker een aanrader voor elke levensgenieter die geniet van een glas wijn en een praatje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid