facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LETSMechelen

LETSMechelen

Info

Lets Mechelen: Mechelaars helpen Mechelaars



"Jouw bedrijfsvoertuig rebranden, of personenwagen personaliseren. Bij Let Them See You bv wrappen of beletteren ze jouw voertuig volledig volgens wens"
Adres:
Stad: Mechelen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BBTK Jeugdzorg Emmaus Antwerpen - Mechelen BBTK Jeugdzorg Emmaus Antwerpen - Mechelen 113 meter BBTK in Jeugdzorg Emmaus Antwerpen - Mechelen, jouw verzekering op de werkvloer
Recensies
Door de vele positieve reviews kozen we voor dit bedrijf. Het moest goed zijn en onze verwachtingen lagen hoog Het bespreken van het ontwerp verliep vlot en de communicatie was duidelijk en goed. Een goede communicatie vinden wij zeer belangrijk en daar zijn Charlotte en Tim echt goed inde afwerking van de reclame op onze wagens was tot in de puntjes uitgevoerdonze verwachtingen waren hoog maar het resultaat is nog beter alleen maar complimenten en een zeer tevreden klant de reviews liegen niet en deze extra positieve review is dik verdiend! Wij raden dit bedrijf dus zeker aan
Top service! Ik liet mijn auto naar een nieuwe kleur wrappen. Super vlotte en duidelijke communicatie over het project. De uitvoering is tot in de kleinste details professioneel afgewerkt. Ik ben een zeer tevreden klant en werk zonder twijfel terug met hen voor toekomstige projecten!
Top ervaring gehad vanaf het moment dat ik het eerste contact gelegd heb tot ik de auto gaan afhalen ben. Duidelijke communicatie en een top afwerking.
Heel mooi en doordacht ontwerp, professioneel uitgevoerd! Wij zijn heel tevreden over het resultaat.
Meer dan tevreden over de service en het ontwerp van Let Them see you. Ze gaan heel professioneel te werk, en tegelijkertijd heel erg persoonlijk, bij Let Them See You ben je geen nummer. Hier is een tevreden klant, en wij gaan zeker nog met hen samenwerken.
Charlotte & Tim hebben prachtig werk geleverd bij de druk & plaatsing van de Barvatar visuals op onze werf en in onze zaak. De kwaliteit van de gebruikte materialen en detailafwerking van de plaatsing is ook onze bezoekers niet ontgaan. We weten waar we moeten aankloppen als het in orde moet zijn :-
Heel goede service, vlotte en duidelijke communicatie, Tim maakte voor ons het gewenste ontwerp en voerde dit perfect uit. Een echte aanrader voor belettering in de regio Mechelen !
Snelle service, goede uitvoering, vlotte communicatie en gewoon supervriendelijke mensen! Zeer snel hadden zij een ontwerp voor onze raambestickering aan een correcte prijs.
Er was een vlotte ontvangst, maar zeker ook een professionele aanpak. We kozen zelf vormgeving en kleur maar kregen goede terugkoppeling en zeker ook voldoende tijd om ideeën te laten rijpen... een goede ervaring!
Heb men bestelwagen hier binnen gedaan voor bestickering. zijn speciaal op zondag naar hun zaak gereden om men sleutels in ontvangst te nemen ondanks dit niet op voorhand afgesproken was. daar werd dan ook een tijdstip afgesproken waarop deze klaar zou zijn. de effectieve levertermijn wijkte daar ook geen seconde van. heb ondertussen enorm veel goeie commentaar gehad op het geleverde werk van ltsy! ik ben alleszins een tevreden klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid