facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Trouvailles de Louise

Les Trouvailles de Louise

Geschiedenis

Charmant salon de thé/épicerie fine/petite restauration à deux pas du parc Josaphat, à Schaerbeek.
Succombez aux délicieux gâteaux et tartes faits maison - aux plats du jour et quiches aux mille saveurs.
Repartez avec des produits des quatre coins du monde et l'envie irrésistible de revenir parmi nous!

Patricia et Astrid

Adres: Rue Josaphat 290 Josaphatstraat 290 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 0475 83 44 41
moc.liamg@esiuoledselliavuortsel
Stad: Schaerbeek
Route: Rue Josaphat 290
Huisnummer: Josaphatstraat 290
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 10:00-15:00
Dinsdag: 10:00-15:00
Woensdag: 10:00-15:00
Donderdag: 10:00-15:00
Vrijdag: 10:00-15:00
Zaterdag: 10:00-15:00
Zondag: 10:00-15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Namasthé Namasthé 174 meter Vertaald door Google We voelen ons thuis in dit kleine biologische winkeltje waar we ...
Bees-Coop Bees-Coop 621 meter Schitterend initiatief! Een coöperatieve supermarkt in je buurt. Lage prijzen en ecol...
Del Barrio Del Barrio 746 meter
Pâtisserie Bevernaege Pâtisserie Bevernaege 2 km Ik wilde een reactie achterlaten Ik ben aangenaam verras zeer goed brood en zeer goed...
Recensies
Brunch was lekker, maar 20 euro niet waard. Spuitwater gevraagd en gekregen plastiek flesje van de Lidl om achteraf 2,5 euro bij te moeten betalen.....
Mooie dame in zo'n leuke en rustige winkel. De brunch was prachtig gemaakt en smaakte heerlijk. De viennoiseries waren warm en delicaat, en de sesambroodjes waren geweldig. Hou ervan!
Leuke en schilderachtige kleine épicerie met een grote selectie aan uitgebreide brunches. Gezellig interieur en fijne bediening. Zal zeker weer komen. Uitstekende locatie vlak bij de prachtige Boulevard Louis Bertrand en dicht bij het Josaphatpark.
Heerlijke plek voor een brunch. Gezellige en huiselijke theesalon met een mooie tuin aan de achterkant. Mooi brunchmenu - selectie was goed en het eten was geweldig. Service is erg vriendelijk - je voelt je alsof je een oude tante bezoekt. Echt een geweldige vondst. Zeer aan te bevelen.
Heerlijke plek met een mooie kaart, een schaduwrijke tuin en een charmante dame. Eindelijk service in vergelijking met deze plaatsen niet ver weg!
Allereerst de setting: het is koud, de stoelen zitten niet lekker en de tafels zijn te klein om comfortabel te kunnen "brunchen". Er is veel stof om op te starten. Aan de voedselkant: de kwaliteit van de producten is niet buitengewoon, de honing zit in individuele peulen industriële kwaliteit terwijl de winkel honing van goede kwaliteit in potten verkoopt. De jam ziet er ook industrieel uit. Weense gebakjes zijn opgewarmde diepvriesproducten. De service: service meer dan traag, we kregen ons sinaasappelsap en onze croissants, daarna moesten we 20 minuten wachten op ons warme drankje en onze eieren. De aardappelen waren niet gaar en het spek was verbrand. Kortom, dit restaurant is verre van een vondst.
Heerlijk, gezond, lokaal, super warm welkom, veel waar voor je geld - deze plek verdient het om op alle niveaus bekend te zijn - de tuin is ook erg aangenaam, ik heb er altijd een geweldige tijd.
Zeer dure teleurstellende brunch en producten niet echt vers! We namen een Engels ontbijt voor 17€ +3€ voor het extra spek: een zeer bittere kop koffie, een glas sap, twee eieren niet gevraagd hoe we ze wilden, twee mini-croissants/pain au chocolat uit de vriezer, een mand vol bruin droog brood en... de spekjes. We betaalden voor extra spek bovenop, maar eindigden met slechts 6 stuks in totaal. En we namen ook het vegetarische ontbijt voor 20€ met industriële tabouleh, hummus en verschillende andere dipsauzen vers?, een stuk quiche met groenten in blokjes die nog vrij rauw waren en de fruitsalade was OK behalve het haar erop.. . Je krijgt ook boter, honing en een jam.
Heel erg gezellige en warme plek. Uitstekende service...!
Koude kamer met een luidruchtige koelkast. Geschatte service en koken voor een ondemocratische prijs. Het is zonde om honing op kantineniveau in peulen Meli te serveren als er meerdere schappen met kwaliteitshoning te koop zijn. Kortom, ik ga er niet meer heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid