facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Cuirs de Lune

Les Cuirs de Lune

Info

Retrouvez ici l'actualité de l'entreprise Les Cuirs de Lune. Création artisanale de sacs et d'articles de petites maroquinerie en cuir.

Geschiedenis

Retrouvez ici l'actualité de l'entreprise Les Cuirs de Lune. Création artisanale de sacs et d'articles de petites maroquinerie en cuir.



"Créations artisanales de sacs et petis accessoires en cuir Uniquement sur Rendez-vous."
Adres:
Stad: Namur



op zoek naar gerelateerd: Atelier cuir Belgique, Artisan cuir Lille, Atelier maroquinerie Lille
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boutique Ooh, la la Boutique Ooh, la la 822 meter Vertaald door Google Winkel, goed Aangenaam, warm persoonlijk, advies met smaak en kl...
Recensies
Prachtige creaties. Zorgvuldigheid vanaf het maken van contact, via het maken van de onderdelen tot aan de verzending van het pakket. Les Cuirs de Lune is dan ook een zorgzame vakvrouw naar haar klanten toe.
Ik heb altijd van lederen accessoires gehouden, een nobel en duurzaam materiaal. Les Cuirs de Lune slaagt erin het aan te passen in moderne vormen en kleuren. Een tabakszak, een portemonnee of zelfs een etui. Dankjewel!
Celine is een ambachtsman zoals je die zelden tegenkomt. Nogmaals bedankt voor dit geweldige werk. Professioneel, attent, aandacht voor detail en behoeften van de klant! Chaïma.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid