facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Couleurs Du Thé

Les Couleurs Du Thé
"Les Couleurs des thés, c'est un large choix de thés en vrac, tous les accessoires nécessaires à la préparation de ceux-ci, de la vaisselle, des sucreries, un large choix de gourdes QWETCH et des conseils de qualité. Nos 2 boutiques sont doublées d'un salon de thé où vous pouvez y déguster un thé ou café.Le magasin d'Ellignies-Saint-Anne dispose également d'une terrasse dans sa cour intérieur afin de profiter des beaux jours."
Adres: Rue Royale , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 66 44 12
Stad: Tournai
Route: Rue Royale
Postcode: 7500


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-18:30
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: Magasin de thés Tournai, Palais des Thés Tournai, Natorea
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Paradis Le Paradis 363 meter Beste bar in de omgeving, het leven wordt draaglijker sinds ik deze plek vaak bezoek.
Humble Coffee Humble Coffee 418 meter Deze theesalon is een verandering ten opzichte van de bars in Doornik. De decoratie i...
Recensies
Altijd geweldige ontdekkingen. Uitstekend advies en welkom.
Exquise thee alleen jammer dat er geen zak van 50gr van gemaakt kan worden, hierdoor kun je de geneugten variëren want in 100gr gaan ze erg lang mee.
Altijd prettig onthaal, altijd goed advies.
Het is altijd een plezier om naar deze prachtige winkel te gaan: *'er zijn al een veelheid aan soorten thee/fruisanes/infusies en vele andere producten gerelateerd aan het 'theetijd'-universum. * de grote vriendelijkheid van de manager, naast haar zeer goede adviezen / suggesties, een gevoel waardoor je je daar goed voelt en waar je uren zou blijven "praten en de wereld van thee ontdekken" : *de plaats is zen, kleurrijk, met geweldige originele producten cups&co, zoals ik al zei, het voelt goed daar: Aarzel niet om daarheen te gaan :
Er zijn veel keuzes, of het nu gaat om verschillende soorten thee of fruit, maar ook om kopjes, theepotten, kalebassen... En daarnaast is de verkoopster super aardig en adviseert ze heel goed!
Charmante winkel, zeer goed gevuld met heerlijke theesoorten en een veelheid aan accessoires. Het team heeft ook uitstekend advies om hun theeën voor te stellen die heerlijk zijn, zei ik dat al?
Een mooie winkel waar de geuren en kleuren van de zomer samensmelten... Zeer vriendelijke en gastvrije persoon om je thee te serveren met bedwelmende aroma's en geuren... Een mooie ontmoeting.
Ik kom hier voornamelijk om pakjes te ontvangen, maar er hangt altijd een aangename geur in de lucht, de dame is erg vriendelijk, enige nadeel, voor mij kan je niet met pin betalen
Zeer gastvrij en zeer behulpzaam
Hele fijne winkel met veel keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid