facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Humble Coffee

Humble Coffee
Adres: Rue des Puits l'Eau 9 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 0499 84 49 50
Stad: Tournai
Route: Rue des Puits l'Eau 9
Postcode: 7500


Openingstijden

Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30
Zaterdag: 10:00-17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Paradis Le Paradis 151 meter Beste bar in de omgeving, het leven wordt draaglijker sinds ik deze plek vaak bezoek.
Les Couleurs Du Thé Les Couleurs Du Thé 418 meter Altijd geweldige ontdekkingen. Uitstekend advies en welkom.
Recensies
Deze theesalon is een verandering ten opzichte van de bars in Doornik. De decoratie is erg mooi, design. Ik beveel hun kleine gebakjes en ijsthee aan die buitengewoon zijn.
Deze atypische plek is ook het toneel van opnames van het befaamde Podcaf met prestigieuze gasten waaronder Benoit Poelvoorde en anderen. Buiten de schoolvakanties worden daar elke dinsdag Engelse conversatietafels georganiseerd.
Ik vond het geweldig, het is een rustige en gezellige plek voor een rustig ontbijt, ten zeerste aanbevolen
Het cijfer van 4,7 is terecht. Het is niet gebruikelijk dat ik commentaar geef op een etablissement dat ik vaak bezoek; dus de uitzondering van mijn aanpak getuigt van het plezier dat ik heb bij elk bezoek... zeldzame plek in Doornik;
Je zult heel blij zijn met eenvoudige koffie, zeker een glimlach op mijn gezicht! De eigenaar weet wat hij doet, verspil geen tijd aan het zoeken naar andere opties, ga gewoon hierheen en drink en wees vrolijk.
Ik ga nu weg, maar ik kom terug om de huisgemaakte limonades te proeven, die, als ze het niveau van de koffie halen, de omweg waard zijn... Een uitstekende koffie, met overal kunst aan de muren, aangenaam licht, zelfs bij grijs weer!
Zo opgewonden en verrast om koffie van deze kwaliteit te vinden in Doornik! Prachtige plek en lieve eigenaren. Goede koffiespecialisten voor een zeer schappelijke prijs.
Unieke plek in de omgeving waar je specialty coffee kunt vinden! Ook zijn alle bakkerijen vers en huisgemaakt, zeker om eens te proberen en zelfs meer!
De koffie is uitstekend en de cappuccino een wolk van zoetheid. Een vriendelijke plek met een heel aardige baas :
Zeer aangename plek en koffie met een genereuze en echte smaak. Absoluut weten ;- dankzij de baas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid