facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Amis Du Vin

Les Amis Du Vin

Info

"Mijn Droom: kwalitatieve wijnen te brengen tegen een meer dan aanvaardbare prijs voor iedereen, zowel voor particulieren als horeca en groothandel" PVD

Geschiedenis

Beste wijnliefhebber,
Genieten van een goed glas wijn is zeker één van de mooiste dingen die er zijn.

Circa 30 jaar geleden heb ik me samen met vrienden ingeschreven voor de wijncursus Anacreon. Na het succesvol beeindigen van deze cursus is de interesse voor deze complexe wereld alleen maar gegroeid. Dit leverde talrijke wijnreizen en momenten vol mooie herinneringen op.

Door een wijziging van mijn professioneel statuut heb ik dan eindelijk dit jaar mijn droom gerealiseerd en is ‘Les Amis du Vin Malle’ ontstaan.

De bedoeling is om kwalitatieve wijnen te brengen tegen een meer dan aanvaardbare prijs voor iedereen, zowel voor particulieren als horeca en groothandelaren.

Het is duidelijk dat onze klant hierbij op de eerste rij moet staan. SERVICE en KWALITEIT zijn dan ook de sleutelwoorden.

Een reus in de wijnhandel wil ik niet worden. Een strenge selectie van interessante wijnen en dus de uitbouw van een interessant assortiment, is dan ook mijn primaire doelstelling. Iedere klant zou immers tevreden moeten zijn van de aangekochte wijnen. Is het niet dat kwaliteit samen met een eerlijke prijs, op welk niveau ook, zichzelf verkoopt ?

Voor verdere informatie kan je dan ook terecht op mijn website www.lesamisduvinmalle.be die bewust eenvoudig is gehouden. De bedoeling is dan ook om door zoveel mogelijk persoonlijk contact mijn commerciële activiteiten uit te bouwen.

Ik hoop dan ook jullie zo talrijk mogelijk te mogen betrekken in dit nieuwe project

Adres: Rode Kruislaan 8, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0474920204
Stad: Westmalle
Route: Rode Kruislaan 8
Postcode: 2390


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DOMUS VIVENDI DOMUS VIVENDI 2 km Interior decoration
PTZE Porselein PTZE Porselein 2 km Heel vriendelijke dame en mooie realisaties in porselein!
Yoshi's blingbling Yoshi's blingbling 3 km Heerlijk bos om te wandelen... Heerlijk verrassend .... Aanrader.... What you see is ...
Home Sweet Home Home Sweet Home 3 km Landelijke decoratie winkel
Cactus Marob Cactus Marob 3 km Onvriendelijke mens
Lie-Lou Lie-Lou 3 km Lie-Lou is ontstaan uit een grote passie voor leuke en betaalbare accesoires en hebbe...
Bibitie Bibitie 3 km Nathalie weet met wat ze bezig is met een groot hart voor haar winkel en klanten. Ik ...
Feral Group: Natural tradition. Great living. Feral Group: Natural tradition. Great living... 3 km Netjes afgewerkt zowel het afbreken en instaleren van deuren en schuifdeuren personee...
Houthandel/interieur Jorissen Houthandel/interieur Jorissen 3 km just testing with patsy
Wijngaardhof Wijngaardhof 3 km Lekkere, verse bio groenten. Top! Bedankt voor jullie werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid