facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feral Group: Natural tradition. Great living.

Feral Group: Natural tradition. Great living.

Info

Maatwerk in smeedijzer; ramen, deuren, trappen en trapleuningen, meubelen en zo veel meer!

Geschiedenis

Stijlvol wonen door een unieke mix van smeedijzer, hout en natuursteen, Van modern en klassiek en waarbij de nadruk ligt op genieten in stijl. Great Living in de breedste zin van het woord, met maatwerk dat wordt benaderd vanuit een persoonlijk standpunt.
Door onze ervaring kunnen we uw woonplezier tot een hoger niveau tillen met een geraffineerde, exclusieve uitstraling.

Onze taak

FERAL GROUP is een merk dat staat voor maatwerk en superieure kwaliteit, trendy interieur, geïnspireerd door traditionele waarden en natuurlijke materialen.
We streven ernaar om uit te blinken in klantenservice, keuze van producten en materialen en deze te introduceren in het dagdagelijkse leven van onze klanten.

Producten

Smeedijzeren ramen en deuren
Trappen
Meubelen
Verlichting



"Onberispelijke kwaliteit die generaties lang meegaat en een piekfijne afwerking zijn absolute kernwaarden bij Feral. Daarom wordt al onze smeedijzeren schrijnwerk volledig op maat, met de hand en volgens de traditionele principes van ambachtelijk smeedwerk gemaakt. Het hele proces van advies, opmeting, productie en plaatsing tot en met eventuele herstellingen achteraf wordt bovendien volledig in eigen beheer verzorgd."
Adres: Delften 23, Unit 32, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032 (0) 9 228 75 57
moc.puorglaref@ofni
Stad: Westmalle
Route: Delften 23, Unit 32
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houthandel/interieur Jorissen Houthandel/interieur Jorissen 245 meter just testing with patsy
Cactus Marob Cactus Marob 642 meter Onvriendelijke mens
Lie-Lou Lie-Lou 2 km Lie-Lou is ontstaan uit een grote passie voor leuke en betaalbare accesoires en hebbe...
Bibitie Bibitie 2 km Nathalie weet met wat ze bezig is met een groot hart voor haar winkel en klanten. Ik ...
Home Sweet Home Home Sweet Home 2 km Landelijke decoratie winkel
Yoshi's blingbling Yoshi's blingbling 2 km Heerlijk bos om te wandelen... Heerlijk verrassend .... Aanrader.... What you see is ...
Innoverend Renoveren Innoverend Renoveren 2 km Kleine renovaties met een persoonlijke aanpak.
DOMUS VIVENDI DOMUS VIVENDI 2 km Interior decoration
PTZE Porselein PTZE Porselein 2 km Heel vriendelijke dame en mooie realisaties in porselein!
Les Amis Du Vin Les Amis Du Vin 3 km "Mijn Droom: kwalitatieve wijnen te brengen tegen een meer dan aanvaardbare prijs voo...
Wijngaardhof Wijngaardhof 4 km Lekkere, verse bio groenten. Top! Bedankt voor jullie werk!
Recensies
Netjes afgewerkt zowel het afbreken en instaleren van deuren en schuifdeuren personeel dat kwam plaatsen leverde proper werk alzo ook die kwam uitbreken en pleisterwerk kwam doen
Gewoon in één woord fantastisch van eerste contact tot het einde. Prachtig materiaal en prachtig werk. Elke afspraak nagekomen. Wij raden iedereen aan om met deze firma samen te werken.
TOT IN DE PUNTJES VERZORGD, EEN ECHTE AANRADER!!! Na verschillende offertes van verschillende bedrijven te hebben vergeleken, kwamen we uit bij Feral Group. Ze bieden echte stalen deuren en dus GEEN steellookdeuren aan tegen een scherpe prijs. Gisteren zijn ze dan bij ons een nieuwe stalen binnendeur komen plaatsen. Alles, maar dan ook alles is heel erg vlot verlopen. Of het nu ging over het snel beantwoorden van een mail, het opstellen en aanpassen van een offerte of het opmeten en plaatsen van de deur. Wij zijn supertevreden over de Feral group. Het eindresultaat is een prachtige deur! Echt 1000x bedankt Feral Group! Wij zullen u aan al onze vrienden en kennissen aanraden.
Zeer goede, vlotte en professionele dienstverlening op elk moment: uitleg in de toonzaal, opvolging, planning en plaatsing. En een heel mooie, degelijke binnendeur als resultaat. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden over de geleverde en geplaatste binnendeur! Ook zeer aangenaam verrast wanneer de deur enkele weken vroeger geplaatst kon worden dan eerst voorgesteld.
Zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Feral. Sterke prijs-kwaliteit
Toevallig Feral Group tegengekomen omdat ik interesse had in een eyecatcher in mijn interieur. Professionele uitleg, eerlijke prijsofferte, opmeting met advies niet zomaar rap binnen, rap tekenen en rap terug buiten, maar meedenken met de klant. Top !
Goede service, uitstekende kwaliteit en professionele plaatsing! Top!
Heel goed ontvangen geweest, TOP kwaliteit, heel professioneel. Vriendelijke spontane harde werkers! Hebben mijn volste vertrouwen, absolute aanrader!
Heel goed ontvangen geweest. Heel.proffesioneel . Hebben mijn volste vertrouwen. Hebben besteld en verwachten levering 2022. Een heel goede ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid