facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lenaerts

Lenaerts

Info

De grootste gespecialiseerde lederwarenzaak van Mechelen met meer dan 140 jaar ervaring.

Geschiedenis

Lenaerts Bagage & Lederwaren, in 1870 gesticht als zadelmakerij, is doorheen de jaren geëvolueerd naar een moderne winkel met aandacht voor kwaliteit.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we ons productaanbod evenwichtig uitgebouwd. Niet alleen kwaliteit en afwerking, maar ook functionaliteit en design staan bij ons centraal bij het zoeken naar nieuwe, actuele collecties en producten.

Je vindt bij ons het juiste product aan een correcte prijs. Ons ervaren verkoopteam staan je met plezier bij met gepast advies.

Tevens beschikken we in ons eigen atelier over een uitstekende en snelle service na verkoop en maken we onze slogan "met keiharde Lenaerts-garantie” elke dag waar.



"Lenaerts Bagage & Lederwaren, in 1870 gesticht als zadelmakerij, is doorheen de jaren geëvolueerd naar een moderne winkel met aandacht voor kwaliteit.Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we ons productaanbod evenwichtig uitgebouwd. Niet alleen kwaliteit en afwerking, maar ook functionaliteit en design staan bij ons centraal bij het zoeken naar nieuwe, actuele collecties en producten.Je vindt bij ons het juiste product aan een correcte prijs. Ons ervaren verkoopteam staat je met plezier bij met gepast advies.Tevens beschikken we in ons eigen atelier over een uitstekende en snelle service na verkoop en maken we onze slogan "met keiharde Lenaerts-garantie” elke dag waar."
Adres: Bruul 77, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015/20 59 97
Stad: Mechelen
Route: Bruul 77
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Lenaerts Mechelen overname, Lenaerts Mechelen rugzakken, Lenaerts handtassen, Samsonite Mechelen, Lederwinkel Mechelen, Lenaerts bagage Lederwaren, Samdam Mechelen, Lenaerts Mechelen openingsuren
Recensies
Mijn 30 jaar samsonite koffer binnen gedaan voor een reparatie en op enkele uren was deze gerepareerd aan een meer dan schappelijke prijs. Zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Een uiterst positief ervaring.
Heel mooie winkel, ruime keuze en vriendelijke bediening. Ze hebben zeer veel in stock; als je favoriete kleur niet in de winkel tentoongesteld staat, kunnen ze het onmiddellijk vanuit hun stock gaan halen! Eigen atelier waar reparaties worden uitgevoerd = top!
Mooie winkel. En natuurlijk heel goede kwaliteit. Vriendelijke mensen die je voorthelpen. En het mooie is dat ze u niks opdringen. En je hebt er echt een heel ruime keuze. En lenaerts is natuurlijk een begrip in mechelen. Dat is in feite een winkel dat blijft. Zo veel winkels van vroeger zijn verdwenen maar Lenaerts blijft. Dus de moeite om eens een bezoekje te brengen als je bv een nieuwe handtas nodig hebt. Ze hebben er natuurlijk veel meer dan handtassen alleen. Maar dat laat ik jullie zelf ontdekken.
Net boekentas van 100 EURO gekocht. Vriendelijke verkoopster .... tot mijn kleindochter, 6 jaar, vroeg om naar toilet te gaan. Antwoord: toilet is enkel voor personeel ! Een kind niet toelaten om naar toilet te gaan is onverantwoord !
Deze winkel die al 151 jaar bestaat, met grote keuze en prima service, is jammer genoeg aan een totale uitverkoop bezig.
Ik bracht een Samsonite koffer waarvan de handvat bekleding was losgekomen. Ipv van het op te sturen naar samsonite had iemand van het Lenaerts team het zelf gemaakt - hierdoor was de kost een stuk lager- prima service.
Zeer klantvriendelijke bejegening en men kent zijn produkten. Een zaak waar je geen 'hap en een beet' krijgt en geen vraag teveel is...en ik had er veel :-
Prachtige winkel, veel keuze uit lederwaren, ik heb er een nieuwe portefeuille gekocht.
Professioneel en uitgebreid advies. The place to be voor alles wat met tassen, lederwaren, koffers,… te maken heeft in Mechelen.
Duurdere winkel maar heeft meestal wel het benogde in accessoires, zakken en valiezen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Lenaerts.

Mechelen bagage-opslagplaats

openingstijden, locatie, vervoer. Bruul 77 mechelen tassen/bagage kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Lenaerts adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Lenaerts. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Lenaerts delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid