facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekker Huis

Lekker Huis
Adres: Tervuursesteenweg 139 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 63 61 16
Stad: Mechelen
Route: Tervuursesteenweg 139
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:30
Dinsdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 11:30-14:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 11:30-14:30


op zoek naar gerelateerd: Afhaal Mechelen, Chinees restaurant gentsesteenweg Mechelen, Chinees restaurant Brusselsesteenweg Mechelen, Menu Ni Hao, Chinees Restaurant Ni Hao, Dynasty Chinees, Dynasty Garden menu, Ni Hao bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Shanghai New Shanghai 964 meter Voor 10 mangeen al te grote eters 91euro. Valt best mee vind ik. Ikzelf eet er enkel ...
Recensies
We hebben het genoegen gehad om te dineren bij LEKKER HUIS Privékeuken in België, en we kunnen het ten zeerste aanbevelen! Dit restaurant biedt authentieke Chinese gerechten die ongelooflijk lekker en onvergetelijk zijn. Het personeel is vriendelijk, professioneel en biedt uitstekende service. Als je fan bent van Chinees eten, moet je zeker hun privékeuken gerechten proberen!
Het eten kan misschien goed zijn maar de service is echt niet om naar huis te schrijven. Het eten liet lang 45min op zich wachten en er was ook geen optie om ter plaatsen te eten. Over het bestellen gesproken, het duurde al 15 minuten voor iemand naar onze tafel kwam ondanks dat de vrouw gewoon aan het praten was met de andere klanten en ons zag zitten en toen ze eindelijk kwam werd er ons gezegd dat we niet mochten ter plaatsen eten ondanks dat er meerdere tafels leeg stonden. We konden ook geen vragen stellen over het menu qua allergenen of andere opties omdat er niemand in het Nederlands, Engels of Frans sprak. Het leek zelf alsof de eigenaars niet begrepen wat we in hun restaurant deden en waarom we hier überhaupt zouden willen eten. Over het algemeen, zou ik nooit meer iets gaan eten in dit restaurant door al de bovenstaande vermelden opmerkingen.
Wat een fantastische ontdekking. De smaken en kwaliteit van het eten staan in schril contrast met het uitzicht van etablissement. We werden bediend in Chinees en gebarentaal en veel wijzen. Ook bij het eten werden we streng in het oog gehouden of we het wel lekker vonden. Drankjes, die neem je zelf uit de koelkast. Echt een topervaring. Zo goed was het eten. Hier kom je niet om te showen met zakenrelaties. Hier kom je omdat je echt lekker wilt eten. Ook kinderen zijn er welkom. Vegetarische menuopties: Er zijn lekkere vegetarische schotels. Kindvriendelijkheid: De kokkin was helemaal gecharmeerd van de kleine prinses die we mee hadden.
Had telefonisch gereserveerd. Tot twee maal toe gebeld om zeker te zijn. Daar aangekomen verwachten ze ons niet en spraken enkel Chinees. Er zaten enkel Chinese mensen te eten. Een andere klant heeft dan tolk gespeeld voor het restaurant… Hun menu blijkt helemaal niet meer up-to-date. Ze hadden heel beperkte keuze enkel foto’s die aan de muur hingen met Chinese tekens op. Geen gewone Chinese gerechten beschikbaar, uitsluitend speciale zoals ingewanden etc. Wij zijn terug moeten afdruipen zonder eten en de eigenaar leek opgelucht om ons te zien vertrekken, want onze aanwezigheid zorgde duidelijk voor stress. Het zou er wel fantastisch goed zijn als je het kent en als je zelf Chinees spreekt dus. Anders ben je bij deze gewaarschuwd… Wij waren afgegaan op de massale positieve reacties hier. Die kunnen zeker terecht zijn, maar bij deze hoop ik een aantal mensen toch te behoeden voor foutieve verwachtingen.
De enige chinees met die naam waardig, hier wordt tenminste echt chinees eten klaargemaakt. Andere setting dan we, westerlingen, gewoon zijn, maar hier draait het om puur eten, en echt eten.
Met 2 kwamen we binnen , super onvriendelijk, tafels genoeg maar zaten vol, denk omdat we geen Chinezen waren, spijtige zaak
Wil je proeven van de échte Chinese keuken? Dan moet je hier zijn. Dit is tenminste geen Europees-Chinees eten. Je spreekt best wel Frans tegen de zaakvoerders of communiceert duidelijk met de menu nummertjes. Bel ook best op voorhand even wat je wil, het duurt namelijk even voor je ter plaatse bediend bent. Maar zeer lekker en authentiek!
Ondanks dat we via de website reserveerden en een bevestiging kregen, was er geen plaats voor ons. Volgens de eigenaar heeft hij niks te maken met de site, maar had ik moeten bellen. Bummer!
Heerlijk vers Chinees eten. Probeer zeker de vis! En ook het dessert van gekarameliseerde zoete aardappel en dadels, geserveerd met honing die je moet afkoelen in een kommetje water. De serveerster bedient met volle trots en glimlach je eten. Een unieke belevenis. We komen zeker terug.
Verborgen parel! qua looks is het van buiten te zien minder aantrekkelijk, maar eten is heerlijk! Niet verwacht dat we zo'n vol smakenpallet aan mooie prijzen zouden krijgen. Prijs-kwaliteit meer dan de moeite waard! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid