facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Legendsbike - Une Passion, la Vespa

Legendsbike - Une Passion, la Vespa

Info

Pour les passionnés...
spécialiste Vespa - lambretta depuis 2003
Anciennes comme nouvelles
Concessionnaire officiel Vespa - piaggio 2 & 3 roues ( APE )

Geschiedenis

du mardi au vendredi de 9h30 à 18h30
samedi de 10h à 17h
fermé dimanche et lundi



"Concessionnaire VOGE motorcycle - ARCHIVE - BENDA - McPOWER - MOTRON - VESPA. Spécialiste Vespa depuis 20 ans. Nouvelles et anciennes. Toutes pièces de rechange, Dealer officiel SIP."
Adres: Chaussée de Tubize 73, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: + 32 2 3660451
Stad: Braine-le-Château
Route: Chaussée de Tubize 73
Postcode: 1440


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jepfra Mx Shop Jepfra Mx Shop 3 km Super MX shop
Green Bikes Green Bikes 4 km Erg blij met hun klantenservice. Ik had wat klein onderhoud aan mijn Zero SR/S en all...
Recensies
Toffe shop , Kan er zowel voor onderdelen als reparaties terecht.
Onderdelen besteld voor de service van een scooter en hoewel een onderdeel niet klopte, was het personeel snel om het probleem op te lossen en een nieuwe bestelling voor de juiste te plaatsen. Ze zijn supervriendelijk en ik moedig iedereen aan om langs te komen, zelfs om de coole fietsen op voorraad te bekijken. Bedankt!
Er is veel veranderd in 20 jaar! Ze verkopen en onderhouden daar nog steeds Vespa's en onderdelen, maar vandaag zijn er prachtige nieuwe motorfietsen aan het Italiaanse merk toegevoegd. Benda, Magpower, Voge, Motron, Archief vielen de showroom binnen. De bazen zijn best aardig en de service is vergelijkbaar met het brede scala aan motorfietsen.
Ze hebben mijn vespa Ts 125 uit 1975 op een onberispelijke manier gerenoveerd. Ze is gewoon super. Ze weten heel goed hoe ze hun werk moeten doen, ze zijn beschikbaar en vriendelijk. Ik kan niet wachten om hem weer op de weg te krijgen ze zorgen ook voor een deel van het vereiste papierwerk. Als je een vespa hebt, is dit de plek om naartoe te gaan!
Werkzaamheden uitgevoerd aan een werkelijk vernikkelde Primrose. Service en prijs bovenaan.
Vreselijke service!!!! Ik kocht een nieuwe Vespa en moest 10 maanden wachten voordat de problemen verholpen waren. En als ik het terugkrijg, vertellen ze me dat alles in orde is. Als ik thuiskom, merk ik dat de olielekken er nog steeds zijn en dat de kabels niet op hun plaats zitten en sterk zijn op de bandenpreview en de laatste keer dat ik daar een paar dingen koop.
Zeer teleurgesteld over de service!!! Monteur die onzin praat en niets doet Ik moest mijn Vespa twee keer brengen om gerepareerd te worden resultaat 300€ aan kosten en ik krijg hem terug zoals voorheen ... Koste wat het kost vermeden Zo ook voor een klant voor mij die zijn rollende Vespa komt brengen, hij wacht er al 6 maanden op, hij is altijd gedemonteerd en draait, plus een factuur van € 1.500.
Heel erg blij met de service. Monteur met zeer uitgebreide Vespa-ervaring en ongelooflijke kennis van Vespa's De prijzen zijn zeer democratisch. Aanbevolen plek voor alle Vespa-liefhebbers de baas is erg vriendelijk Hij heeft een grote keuze aan reserveonderdelen en zeer mooie gerestaureerde Vespa's, werkelijk magnifiek. Een winkel voor Vespasieten Munteenheid Manager contract
Kwaliteitswerk en altijd goed advies.
Ik hou van de sfeer van deze winkel die enorm bijdraagt ​​aan de invloed van vespa in België.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid