facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Green Bikes

Green Bikes
"Vente motos TM RACING, ZERO MOTORCYCLES, FANTIC, vélos électriques FANTIC, pièces et accessoires motos et vélos, réparations et entretients"
Adres: rue de Tubize 135, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: 02-366-1846
Stad: Braine-le-Château
Route: rue de Tubize 135
Postcode: 1440



op zoek naar gerelateerd: TM Racing Belgium
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Legendsbike - Une Passion, la Vespa Legendsbike - Une Passion, la Vespa 4 km Toffe shop , Kan er zowel voor onderdelen als reparaties terecht.
Recensies
Erg blij met hun klantenservice. Ik had wat klein onderhoud aan mijn Zero SR/S en alles verliep soepel en gemakkelijk. Vriendelijk personeel. Ze verkopen ook allerlei offroad-uitrusting. Ze hebben veel opties om mistlampen te kopen waar ik in geïnteresseerd ben.
Ik heb onlangs een Zero DS elektrische motorfiets van Green Bikes gekocht en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met mijn aankoop. De motorfiets is niet alleen ongelooflijk capabel en milieuvriendelijk, maar de koopervaring was ronduit fantastisch. De twee mensen die dit bedrijf runnen zijn echte motorliefhebbers en dat zie je terug in alles wat ze doen. Ze namen de tijd om me te adviseren en me te helpen de perfecte motorfiets voor mijn behoeften te vinden, terwijl ze me alle informatie gaven die ik nodig had om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Ook de dienst na verkoop is echt uitzonderlijk. Ze waren ongelooflijk responsief en reageerden snel op al mijn vragen en zorgen. Als onafhankelijk bedrijf onderscheiden ze zich echt door hun toewijding om superieure, persoonlijke service aan hun klanten te bieden. Ik kan Green Bikes ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een motorfiets van topkwaliteit en uitzonderlijke service. Ze hebben mijn aankoopervaring voor motorfietsen echt plezierig en stressvrij gemaakt, en ik weet zeker dat ik nog vele jaren een trouwe klant zal zijn. Nogmaals bedankt aan Adrien en Benoit voor hun passie, expertise en uitzonderlijke service.
Team en service bovenaan. Ik had de mogelijkheid om verschillende Fantic-mountainbikes uit te proberen voordat ik mijn keuze maakte. Eindelijk een serieus bedrijf met een snelle en kwalitatieve dienst na verkoop. Ik raad ten zeerste aan.
Zeer professioneel bedrijf. Ik sprak met hen via telefoon en sms, voordat ik een motorfiets bij hen kocht, ze zijn zeer beschikbaar en erg meegaand. Ik raad deze dealer ten zeerste aan.
zeer goede motorgarage, hooggekwalificeerd personeel, zeer goede ervaring en onberispelijke service Ik raad ten zeerste aan!!!
Goed initiatief voor kinderen
Topservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid