facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LeenBakker Mechelen

LeenBakker Mechelen
Adres: Guido Gezellelaan 10, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015276067
Stad: Mechelen
Route: Guido Gezellelaan 10
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Leen Bakker open op zondag, Kwantum Mechelen, Leen Bakker Oudenaarde, Leenbakker Lier, Leenbakker Gent, Winkels Leen Bakker, Winkelvoorraad Leen Bakker, Leen Bakker Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelparadijs Mechelen Meubelparadijs Mechelen 589 meter Ik moet me spijtig genoeg aansluiten bij menig reviews die ik lees. Wij hebben een ga...
Simple Simple 704 meter Pinterest: https://www.pinterest.com/simplemechelen/
colorfool.be colorfool.be 1 km Heel fijne winkel met sympathieke eigenaars. We kochten hier onze zetel en zijn daar ...
Old & New England Old & New England 2 km Mooie zaak en top service
Willem  meubels op maat Willem meubels op maat 2 km Schrijnwerkerij, meubels op maat
Dovy Keukens Mechelen Dovy Keukens Mechelen 2 km 33+ keukens in alle mogelijke uitvoeringen. Belgische top kwaliteit!
Meubelen De Schoenmaeker Meubelen De Schoenmaeker 3 km Geweldige zaak met grote keuze en uitstekende service
Meubelen De Schoenmaeker NV Meubelen De Schoenmaeker NV 3 km Groot aanbod aan zetels, aangename en professionele bediening.
Bulvano Bulvano 3 km Professionele totaalinrichter en verdeler van Klöber zitmeubilair
Overstock Home Overstock Home 4 km Ruime keuze aan tuinmeubelen, loungesets,... Superkortingen..
Overstock Garden Overstock Garden 4 km Mechelen correcte afspraken en service , afgeleverd stevig ingepakt geen beschadeging...
Recensies
Leuk ingedeelde winkel in Mechelen! Niet de grootste Leen Bakker die er is, maar dat maakt het net heel gezellig. Het personeel zei meteen goeiemiddag en stonden klaar voor vragen. Ondanks dat we niet vonden wat we zochten, was het een aangename winkelervaring.
Als je in het weekend besteld.dan zijn verzendkosten 8.95 Probeer nu op maandag iets te bestellen en wat denk je nog steeds 8.95 euro i.p.v.3.95 euro Hoe kan dit zo verlies je klanten. Frank.
Kleine shop, maar zeker tof om eens binnen te springen. Voldoende personeel die je graag verderhelpt.
Vriendelijk personeel. Mooie uitstraling . Prijskwaliteit is goed.
Indien je op zoek bent naar nieuwe gordijnen en je hebt hier veel vragen over, is deze winkel zeker niet het juiste adres. Personeel doet alsof je zelf alles moet weten van gordijnen terwijl zij de verkopers zijn. Elke vraag is teveel en de medewerker had duidelijk geen zin om de klanten verder te helpen. Zeer klantonvriendelijk! In de Kwantum winkel er naast krijg je een veel betere klantenservice en hulp bij je vragen. De prijzen voor gordijnen liggen daar in dezelfde lijn dus ik raad aan om daar eens een kijkje te gaan nemen.
Enorm slechte service. Kledingkast gekocht waarbij er een onderdeel fout geleverd was. Ik wacht nu reeds 6 maanden op het juiste stuk. Elke keer als ik bel krijg ik gewoon te horen dat "het wel goed komt". Ik koop hier nooit meer iets.
Tevreden. Product had een productiefout en we hebben zonder boe of bah wisselstukken gekregen.
Tafel besteld begin oktober 2021 en zou geleverd worden begin december. Ondertussen is deze bestelling reeds 5 keer uitgesteld geweest, telkens slechts enkele dagen op voorhand met een simpele mail zonder verdere uitleg. Hiervoor enkele malen contact opgenomen met steeds dezelfde uitleg dat de tafel bij de nieuwe leverdatum er zeker zal zijn. Dit was echter nooit juist, na 5 maanden hebben we nog steeds geen tafel en is de bestelling met 2 maanden extra uitgesteld zonder enige uitleg. Momenteel is het dus nog niet zeker of we de tafel wel effectief zullen ontvangen. Tegen dan zitten we al 7 maanden zonder tafel, extreem onhandig. De tafel wordt online en in de winkel nog steeds aangeboden.
Heel teleurgesteld in deze winkel.. Kleerkast gekocht, er missen onderdelen en na 100 telefonische calls nog steeds geen oplossing gekregen. Dit is puur geld EN tijd verspilling. Daarnaast werkt de klantenservice niet mee en soms pakken ze gewoonweg niet op ... AUB NEEM contact met mij op. Ik heb een ordernummer e.d. Ik wacht nog op mijn missende stukken!!
Eerste keer in de winkel, altijd online besteld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid