facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leen Bakker

Adres: Weiveldlaan 29 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 721 81 28
Stad: Zaventem
Route: Weiveldlaan 29
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: leen bakker folder, leen bakker openingstijden, leen bakker stoelen, leen bakker banken, leen bakker amsterdam, leen bakker wijchen, leen bakker kasten, leen bakker gordijnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IKEA Zaventem IKEA Zaventem 702 meter Klantenbediening in restaurant gaat er zienderwijze op achteruit. Ik stel dat nu al m...
Recensies
Gordijnen rails en alle benodigdheden ,gaan kopen ,bij Leen Bakker in Noskoem ! Prima afgewerkte gordijnen ontvangen ,plus en dat is belangrijk,een meer dan deftige uitleg ontvangen ,van hoe de rails moeten geplaatst worden ! Ook werden de rails ,daar, op maat gezaagd! Van een prima dienstverlening gesproken ! Echt top !
Heel ruime en rolstoeltoegankelijke winkel . Voorzien van toegankelijk sanitair! Dat is fantastisch!! Het team is zeer behulpzaam en discreet. De betaalautomaat a de kassa is regelbaar : Leuke obsakelvrije zaak!
Zeer beleefd...behulpzaam vriendelijk personeel. Klassebediening.
Zeer teleurstellende eerste bestelling. De klantenservice is chaotisch. Ze willen ons meer in rekening brengen dan wat er getekend is. Ze weigeren toe te geven dat ze de eerste termijn hebben ontvangen ook al bewijst onze bank dat... Een bedrijf om te vermijden.
I heb recent sommige producten gekocht in Zaventem. Mevrouw Kristina hielp enorm om correcte producten te kiezen. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam. Afgewerkte producten zijn heel goed kwaliteit. Ik heb later beseft dat er een probleem is. Ik heb dat aangemeld. Mevrouw Hilde en mevrouw Kristina waren erg begrijpvol en vriendelik. Het probleem is opgelost in een korte tijd. Bedankt voor alles. Zeker een aanrader.
Moeilijk om garantie van 1 jaar oude tafel te krijgen bovenblad bolt op
Vriendelijk personeel, heel behulpzaam
Heel vriendelijk personeel. Heb met Andy gehandeld voor een bed en matras. Foutje gebeurd tijdens opname van de bestelling en dus ook verkeerde levering. 2 dagen nadien omruiling. Echt tevreden van hun aanpak.
Heel leuke winkel als je decoratie zoekt is dit wel de winkel . Heel vriendelijk als je binnenkomt en behulpzaam
Blij dat we de rest elders gekocht hebben! Begin januari kochten we een STOCK kast bij Leenbakker Zaventem. Volgens de vriendelijke man die ons bediende zou onze kast vier weken later aankomen, de leverancier zou nog contact met ons opnemen. Na drie weken niets gehoord te hebben, belde ik zelf terug naar Leenbakker, de dame aan telefoon bevestigde nogmaals dat de kast op 22/02 zou geleverd worden, ze konden ons geen richt uur geven dus moesten we zorgen dat we heel de dag aanwezig waren. Enkele dagen op voorhand kregen we de bevestiging van de leverancier dat we op 22/02 onze kast mochten verwachten. Helaas na een hele dag wachten nog geen kast, de leverancier was onbereikbaar. Pas na enkele mails en telefoontjes kregen we op 25/02 het antwoord dat ze op 22/02 niet eens in België waren en dat Leenbakker dat zomaar inplant. Bovendien zou deze leverancier slechts op beperkte dagen in België leveren en met onmogelijke verwachtingen voor werkende mensen. We zijn nu 4 dagen later en nog steeds geen idee wanneer we onze kast zullen ontvangen, ons geld zijn we helaas al kwijt. Ondanks de vriendelijkheid aan telefoon is de service en organisatie triestig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid