facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IKEA Zaventem

IKEA Zaventem
"Welkom bij IKEA. Je vindt bij ons heel wat inspiratie om je thuis nog aangenamer te maken. Onze meubels en accessoires hebben een uniek design, zijn functioneel en worden op een duurzame manier geproduceerd."
Adres: Weiveldlaan 19 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 719 19 22
Stad: Zaventem
Route: Weiveldlaan 19
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 09:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: ikea zaventem openingsuren, ikea openingsuren hasselt, ikea zaventem catalogus, ikea gent, ikea zaventem open op zondag, ikea hasselt, ikea zaventem restaurant, ikea wilrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leen Bakker Leen Bakker 702 meter Gordijnen rails en alle benodigdheden ,gaan kopen ,bij Leen Bakker in Noskoem ! Prima...
Recensies
Klantenbediening in restaurant gaat er zienderwijze op achteruit. Ik stel dat nu al maanden bij elk bezoek opnieuw vast. Ongemotiveerde medewerkers, nonchalante bediening, personeel dat meer onder elkaar bezig is dan met de klant, onverzorgde presentatie van het eten, koud eten, enz... Vandaag om 19u30 een jongeman aan de kassa die het niet nodig vindt om goeiedag, bedankt of alsjeblieft te zeggen tegen de klanten.Wel ondertussen grappen maken met andere jongeman collega. Het lijkt er soms meer op een speelplein dan een restaurant. Professionaliteit ver te zoeken. Waar is de leiding hier?
Restaurant sluit gedurig,wat voor beleid is dat feitelijk,geen personeel of wat??deze twee staan daar al 30 minuten te staan,heb dat al meermaals vastgesteld,ceo doe erwat aan of het eindigd als de makro!!!! Nog een staaltje van gemakzucht en verantwoordelijkheid zin,kinderen hangen op leuning gedurende 10 min,handen er tussen en miserie is begonnen week later restaurant wordt niet deftig gerund,
Mosselen zijn een aanrader!!! Maar wie er graag een friet bij heeft vraagt best een extra portie. Want die zijn vrij klein gegeven
Prima aanbod en kwaliteit voor de prijs. Al lang niet meer de goedkoopste, maar zoals mijn 16 jarige zoon al zei, te groot, te veel en vooral, je hebt veel te veel tijd nodig. Je moet langs quasi de hele winkel, ook als je maar 1 of 2 dingen nodig hebt.
Grote winkel met zeer ruime keuze ! Als je een vraag hebt kan je steeds geholpen worden , maar heb je pech dan kan je soms wel meer dan een half uur wachten op hulp. Zonde !
Zeer goed geholpen door Thalia van de klantendienst. Gratis materiaal verkregen bovendien. Proficiat!
Goed georganiseerde IKEA. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Je geraakt er vrij vlot door en de wachtrijen aan kassa's zijn meestal beperkt in vergelijking met andere IKEA's. Punt tot verbetering is de service desk. Hier zijn de wachttijden toch aan de hoge kant. Recent is het daar al aangenamer om wachten door hun renovaties, maar men zou hier wat extra desks mogen openen.
Click en collect opgehaald, volgens de e-mail was alles op voorraad. Neen dus, deksels ontbreken, ik mag dus nog eens terug en bovendien slechts 2 laadpalen, maar wel parking voor duizend auto's?!
Binnen geraken: geen probleem, maar snel via shortcut buiten geraken? Zorg dan voor stalen zenuwen en ga niet af op de aanwijzingen op de borden maar volg pijlen op de grond? Daar is wel nog werk aan hé Ikea.
Wachtrij aan de fysieke kassa veel te lang. Ernaast staan dan 2 medewerkers niets te doen aan de lege selfscan. Soms heb je de fysieke kassa gewoon nodig cash betalen, meer dan 15 artikelen.... In de restaurants werkte er verschillende machines niet. Voelt verouderd aan vergeleken met Hasselt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid