facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Relais Du Malpas - Gite, Vakantiehuis, Namur

Le Relais Du Malpas - Gite, Vakantiehuis, Namur
Adres: Pl. du Malpas 9, 5020 Namur, België
Telefoonnummer: 0477 29 83 50
Staat: Région Wallonne
District: Namur
Stad: Namur
Route: Place du Malpas
Huisnummer: 9
Postcode: 5020


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gite du Curnolô - Gites avec piscine, Gîte, spa,vakantiehuizen, vacation home, cottage, Namur Gite du Curnolô - Gites avec piscine, Gîte, ... 788 meter Een super leuk weekend gehad in deze Gite. Living, keuken zijn wel klein maar slaapka...
La Huche La Huche 799 meter Als tussenstop naar Frankrijk. Heerlijk compleet huisje. Mooie omgeving.
Recensies
Verbleven met vrienden, fijne accomodatie alle benodigdheden waren aanwezig. Perfect verblijf voor een grotere groep! Goede en aangename gastvrouw uitleg was duidelijk.
Zalige vakantie gehad! Proper en zeer ruim vakantiehuis... Aanrader!!!n
Wij zijn er vorig jaar een week geweest. Het huis is erg groot en prachtig ingericht. Het heeft een grote tuin met een boomhut en schommels. Ook een zolder met speelgoed waar de kinderen veel tijd in hebben doorgebracht. Deze is van alle gemakken voorzien en biedt veel ruimte om auto's te parkeren. Ons verblijf daar bracht veel mooie herinneringen met zich mee waar de kinderen over bleven praten. We gaan er over een paar weken weer verblijven! Tot snel Daniëlle!
Leuk huisje dat we konden bezoeken dankzij het verblijf van onze vrienden. Zeer goed uitgerust, zeer groot en smaakvol ingericht. Prachtige tuin. Ideaal voor een groot gezin of voor een weekendje weg met vrienden.
We hebben met vrienden een heel gezellig weekend doorgebracht in dit charmante, zeer comfortabele huis. De eigenaar is erg gastvrij. Aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid