facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Brabançon

Le Brabançon
"Taverne LE BRABANCON : Nous sommes situé à Braine l'Alleud sur la place de l'hôtel de ville."
Adres: 50 Rue Neuve , Charleroi 6061, BE
Telefoonnummer: 071 32 13 77
Stad: Charleroi
Route: 50 Rue Neuve
Postcode: 6061


Recensies
Een brasserie-restaurant waar je goed eet. De prijzen, zowel voor drankjes als voor maaltijden, zijn democratisch.
Uitstekend thuis koken en een geweldige sfeer. geweldige optredens
Super leuke plek met goede dagschotels. Snelle service. Op drukke dagen is het normaal om een ​​beetje geduld te hebben. Professionele en gastvrije eigenaar en personeel. Klein zonnig terras met uitzicht op het centrale plein van Braine l'Alleud.
Gezellig café waar je 3 soorten Sainthubertinus uit het vat kan drinken
Nieuwe beheerders. Levendige plaats Leuke bar. Klein gezellig en zeer democratisch restaurant
Zeer goede kok, mooie plek, erg vriendelijk
Dat heb ik dus nog nooit gezien. We kwamen thuis, geen hallo, niemand keek ons ​​zelfs maar aan. We wachtten aan de bar om te zien of we konden eten, minutenlang van A tot Z genegeerd, het is alsof we er niet waren. Alleen herkenning, een verbitterde klant die ons rotte omdat we de deur 10 seconden open lieten staan. Wij zijn snel vertrokken!
Ik raad hun tabblad met sjalotten aan, een waar genot. Felicitatie.
Een ouderwetse brasserie, comfortabel, schoon, met een warm welkom van personeel EN klanten. Gepersonaliseerde decoratie, het verandert van de standaarduniversums van fastfood, identiek aan Brussel, New York of Beijing hoewel een reus met friet en mayonaise, soms... De plaats wordt duidelijk bezocht door veel stamgasten, vriendelijke en goede kinderen. Ik ga binnenkort het kleine fastfoodmenu testen en kijken of de eerste indruk goed was.
Omdat de 421 gesloten was, zocht ik op Google naar een taverne in Braine-L'alleud. De setting is erg mooi, in zijn eigen sap maar heeft niets met de foto's te maken en is op geen enkele manier een taverne maar een buurtbistro, helaas een ontmoetingsplaats voor dronkaards uit de buurt die zich prima vermaken en schreeuwen naar de flipperkasten , waardoor we geen schijn van gesprek hebben. Een volledig dronken meneer komt naar mijn tafel en geeft me een kus. Ik wou dat ik stil kon zijn. Het eten is op zich niet slecht, maar mijn Liegois-ballen hebben een elastische consistentie omdat ze in de magnetron zijn opgewarmd. De ijsjes zijn overvloedig en erg goed. De baas redde de avond door zijn vriendelijkheid, zijn welwillendheid en door ons met een goed hart een glas aan te bieden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Le Brabançon.

Charleroi barbecue

openingstijden, locatie, vervoer. 50 Rue Neuve kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Le Brabançon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Le Brabançon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Le Brabançon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carnotus Carnotus 1 km Heerlijk gegeten en betaalbaar. Vriendelijke bediening
Ribs House Ribs House 1 km Was super gezellig Goed eten Fijn personeel
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid