facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carnotus

Carnotus

Info

Votre nouveau restaurant au centre de Charleroi. Spécialités grillades viandes et poissons.

Geschiedenis

Votre nouveau rendez-vous gustatif au centre ville, à côté de l’Inno.
Retrouvez-vous dans un cadre chaleureux et moderne et goûtez à notre savoureuse cuisine.
Au delà de la carte classique, vous pourrez découvrir nos nombreuses suggestions changeantes au grès des saisons et de l'humeur du chef!



"Voici votre nouveau rendez-vous gustatif aux portes de Rive Gauche!Retrouvez-vous dans un cadre chaleureux et moderne et goûtez à notre savoureuse cuisine.Au delà de la carte classique, vous pourrez découvrir nos nombreuses suggestions changeantes au grès des saisons et de l'humeur du chef!"
Adres: Rue de Dampremy 19 , Charleroi 6000, BE
Telefoonnummer: 071 81 15 05
Stad: Charleroi
Route: Rue de Dampremy 19
Postcode: 6000


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00

Recensies
Heerlijk gegeten en betaalbaar. Vriendelijke bediening
Ik heb met mijn vriendin in dit restaurant/bar gegeten. Ruim, elegant, verfijnd, met aandacht voor detail, van de verlichting tot het bestek. Hoffelijk en beleefd personeel, zeer gastvrij en glimlachend. Ze lieten ons verwend voelen. Uitstekende kwaliteit eten en royale porties. De pasta was voortreffelijk, veel beter dan sommige restaurants die je in Italië vindt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
Na mijn bruiloft in 2020 zijn we hier ook gaan eten en het was al NIKKEL van A tot Z! Vandaag, zeer warm welkom, uitstekende service, drankje/voorgerecht/schotel/dessert niets te zeggen! Zeer aangenaam persoonlijk en attent voor klanten. Ik raad ten zeerste aan !
Mooi ingericht restaurant, het personeel is erg vriendelijk en attent. De maaltijd was heerlijk, de sauzen bij het vlees zijn erg goed. Wij komen met plezier terug Eten: 5/5
Ik heb hier gegeten en ik heb een geweldige tijd gehad, afgezien van de elegantie van de plek, het personeel is erg aardig. Het eten is geweldig, vooral de pasta! Ik kreeg de zalmpasta en het is uitstekend! Als ik nog een keer naar Charleroi ga, ga ik hier zeker weer eten! Sterk aanbevolen!
Ik hou van het decor, de service was erg goed, bekwaam personeel, ik nam de lamsspiesschotel en de garnering, alles was goed. We zullen terugkeren om andere gerechten te proberen. . . De plaats was erg schoon en de omgeving aangenaam.Eten: 4/5
Ik kom er soms langs en het decor + de sfeer is op zijn best. Ik ben er echt dol op? zonder aarzeling kan ik bevestigen dat het heerlijk is, raad ik aan!
Stevige keuken van goede kwaliteit Aangename en familiale service Ongelooflijke suggesties die ik ten zeerste aanbeveel, altijd bovenaan
We kwamen langs met onze 2 kinderen en wilden wat drinken. Wat een welkom! Bovenaan weten we al waar we ons volgende drankje komen drinken in Charleroi.
Na min of meer 1 jaar dat we daar niet waren teruggekeerd. Eigenaar zeer aangenaam, glimlachend, behulpzaam. Hetzelfde voor de server met altijd een vleugje humor. Wat betreft het eten. Vlekkeloos ! We zijn zo terug.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Carnotus.

Charleroi barbecue

openingstijden, locatie, vervoer. Rue de Dampremy 19 charleroi vis kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Carnotus adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Carnotus. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Carnotus delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Provençal Au Provençal 239 meter Vertaald door Google Ik wilde testen ... geweldig! Origineel Je voulais tester...sup...
Ribs House Ribs House 355 meter Was super gezellig Goed eten Fijn personeel
Le Brabançon Le Brabançon 1 km Een brasserie-restaurant waar je goed eet. De prijzen, zowel voor drankjes als voor m...
Portus Cale Portus Cale 2 km Hadden we het adres niet voordien opgezocht, waren we er gewoon voorbijgereden. Niets...
La Churrascaria Gosselies La Churrascaria Gosselies 9 km Leuke gelegenheid, eten ça va, wijn goedkoopste fles uit Lidl €1,99, kan beter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid