facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Barboteur - Bièrothèque

Le Barboteur - Bièrothèque

Info

Vente et dégustation de bières artisanales belges et étrangères
Verkoop en degustatie van artisanale bieren
Tasting shop, beers from Belgium and beyond

Adres: Avenue Louis Bertrand, 23, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: +32470832172
Stad: Schaerbeek
Route: Avenue Louis Bertrand, 23
Postcode: 1030


Recensies
Heel mooie selectie bier van de tap maar afrekenen is vaak met de natte vinger als het druk is. Kijk je rekening dus steeds goed na als je hier 's avonds iets gaat drinken.
Leuk, klein biercafé in Schaarbeek annex bierwinkel. Open vanaf 15 uur. Gezellig ingericht. Je moet hier op ontdekkingsreis voor nieuwe bieren, niet voor de gekende bieren als Westmalle, Chimay, Duvel of Orval want die hebben ze gewoon niet. Er wordt alternatieve muziek gespeeld.
Mooie bierselectie, eenvoudige hapjes erbij, vriendelijke bediening, fijne muziekselectie, goeie atmosfeer... weet ke wat: ik ga vanmiddag weer heen;-
Heel gezellige plek met een zeer uitgebreid aanbod in speciaalbieren. Het personeel kan goed advies geven bij het maken van een keuze en kunnen de bieren die ze serveren zelf mooi beschrijven.
Perfecte plek om minder bekende bieren van kleinere brouwerijen te proberen. 20 tapkranen met regelmatig een ander aanbod. Weinig zitgelegenheid binnen interieur bovendien zeer minimalistisch maar bij goed weer mooi, groot terras.
Bierbibliotheek te Schaarbeek. Ruime keuze uit Belgische en Internationale artisanale bieren, om ter plaatse te benutten of om mee te nemen. Fijne snacks en ruim zomerterras. Vriendelijke bediening, meertalig. Een aanrader
Mooie selectie van bieren maar de bediening laat de wensen over vind ik. Op een dag dat het 25-30°C was, had het 5 min geregent en toen we vroegen om 1 van de 5 tafels misschien af te drogen was dit blijkbaar teveel gevraagt omdat ik citeer "il pleuvra à nouveau bientôt"... bof we zaten er toch voor meer dan een uur in stralende zon terwijl de barman er toch de helft van de tijd met zijn handen in zijn zakken stond...
Leuk concept, alle bieren van tap, voor elk wat wils, vrij ongekende bieren, leuk zitten op terras.
É um espaço agradável mas um pouco pequeno. Um ponto muito positivo é a variedade de cervejas não muito comuns que se podem encontrar lá.
Heerlijk biercafé met uitgebreide keuze. In de zomer ook een gezellig, hip terras.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Le Barboteur - Bièrothèque.

Schaerbeek slijterij

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Louis Bertrand, 23 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Le Barboteur - Bièrothèque adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Le Barboteur - Bièrothèque. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Le Barboteur - Bièrothèque delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid