facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La vie en roos

Info

La vie en Roos. BE0860 755 729

Geschiedenis

La vie en Roos is een volledig nieuw schoonheids-en wellnessinstituut.
De privé wellness bestaat een binnengedeelte met stoombad, infraroodsauna, douches en relaxruimte met sfeerhaard. Buiten bevindt zich de jacuzzi en finse sauna met kantelton. U kan ook overnachten bij La vie en Roos. Neem gerust een kijkje op de website voor alle arrangementen. Zelf uw arrangement samenstellen kan ook!

Adres: Brugse Steenweg 195 , Maldegem 9990, BE
Telefoonnummer: 050 67 08 98
moc.soor-ne-eiv-al@soor
Stad: Maldegem
Route: Brugse Steenweg 195
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: la vie en roos prijslijst, mieke kleit, wellness maldegem, de roos maldegem, la vie en rose, gelnagels maldegem, wellness meetjesland, la fata morgana
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NeNa - gelnagels maldegem NeNa - gelnagels maldegem 1 km Het leggen van gelnagels met nailart
Bella Mano Bella Mano 1 km Zeer tevreden over mijn powderbrows! Ik had oude restanten van microbleeding die oran...
GC nails and Beauty GC nails and Beauty 1 km Heel tevreden! Gaëlle is heel lief en vriendelijk, ik ga altijd met een glimlach naar...
Beauthé Beauthé 2 km Ze doet haar job met plezier en dat is aangenaam om te zien, ze kijkt liever te veel ...
Beautyathome Melissa Beautyathome Melissa 2 km Heel goed in wat ze doet en super vriendelijk
Nails by Inara Nails by Inara 3 km Droomt u van mooie, verzorgde nagels? Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor he...
Gelnagels Sharon Gelnagels Sharon 3 km Verzorgde handen en nagels doet elke vrouw stralen!
Nail Artist Nail Artist 4 km Eibeystraat 19, 9990 Maldegem (grens Moerkerke-Maldegem)
Recensies
Wellness: Eind januari ging ik samen met een vriendin naar hun wellness met overnachting 180€ We zaten in de jacuzzi na een tijd kreeg ik pijn aan m’n huid. Heel mijn lichaam stond in uitslag en brandde !! Mijn badpak was verkleurd zie foto’s en mijn haar helemaal afgebroken. Ook Cynthia had dezelfde reactie. Toen we s morgens vertelde wat er gebeurde kregen we een heel onprofessioneel antwoord. Het is Corona geweest ?! Voor iedereen toch ? Ook voor ons , dat het hun schuld niet was, dat het aan mijn huid en badpak lag ? , dat ze moeten komen hebben die avond . Ja! De haard maakte een constant piepend geluid… niet echt relaxerend als je dat constant hoort. Dan zeiden ze dat we 5 min te laat waren en allemaal zo’n onprofessionele antwoorden. Dit voor een 3 sterrenzaak ? Ik kreeg na een hevige discussie een vergoeding van 40€ voor m’n badpak. De overnachting werd niet vergoed. Mijn huid, haar en etc werd niet vergoed. Cynthia kreeg een ‘goodiebag’ met een mondmasker?! En 2 productjes in. Precies of we na zo’n ervaring hun producten wilden gebruiken? De pijn werd heviger. Na een doktersbezoek kreeg ik medicatie waarvan een reactie, vermoeidheid is. Heel relaxerend allemaal ?! Ik belde haar opnieuw op. Ze was al wat rustiger aan telefoon en had zelf gezegd dat ze de jacuzzi gesloten had… Ik heb 2 maand met brandende uitslag gezeten op m’n benen buik borst billen en gezicht. Mijn haar is nu nog steeds niet oké. Het is nu al 4 maand later. En we kregen 3€ schadevergoeding… Ik raad het iedereen af. Ook over de reactie en de service van de dame in kwestie ben ik niet te spreken. Dit kon helemaal anders aangepakt worden. De klant eerlijk tegemoet komen en eerlijk de fout toegeven.
Genoten met partner van een relaxerende voormiddag. De rust komt je tegemoet bij het binnenkomen van de wellness door de rustgevende muziek. Eerst kregen we een informatieve rondleiding. We kozen voor het basisarrangement van 2u. Dat is ruim voldoende om van alle faciliteiten ten volle te kunnen genieten. Regendouche met scrub, infraroodcabine, stoomcabine, kachel met zetel, jacuzzi, sauna en koude emmer. Vooral de jacuzzi is een topper voor ons. Je zit ook ingesloten waardoor je geen last hebt van de wind of pottenkijkers. Het is echt genieten! We hadden ook non-alcoholische dranken ter beschikking zoals cola, cola zero, water en fruitsap. Alles stond mooi fris. Enige minpuntje vonden we de versnaperingen. Op site staat vermeld dat er versnaperingen zouden zijn en dit was in ons geval enkel een miniem klein potje met zoutchips. Denk dat er amper 10 chipjes in zaten. Ervaringen bij andere wellness basisarrangementen ligt er vaak iets meer bv salami, nootjes, kaas,... Ook al hebben ze nog een apart tapasarrangement. Voor de rest gewoon eens nakijken of er voldoende shampoo is en doekjes om handen te drogen na toiletbezoek. Maar daarover ga ik zeker niet klagen. De rest was top! Ook zeer vriendelijk personeel! Bedankt voor de relaxerende uurtjes!
Wij hebben hier gebruik gemaakt van de privésauna met overnachting. Het was een fijn ontspannend verblijf maar er miste wel wat dingetjes. Zo waren er geen washandjes voor de scrub, te kleine handdoeken, geen geur in de sauna, ...ook helaas niet echt hartelijk ontvangen. Voor ons leuk maar eenmalig dus.
Gelish nagels braken de dag erna al af
Wellness op de bovenverdieping met een stoombad, infraroodcabine, haard en opendouch met rainpharma producten. Buiten op het dakterras een heerlijke jaquzzi, sauna en koude dompelemmer. Heerlijk ontspannen vertoeven .
Proper, gezellig en vriendelijk. Wij gaan geregeld langs om de batterijen op te laden!
Zalige verwennamiddag!Service: 5/5
Heel vriendelijke mensen en een goede uitleg gekregen over hun producten!
De prive wellness was super,niks op aan te merken. Maar de massages nadien vond ik minder en veel minder uitleg wat er ging gebeuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid