facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Mano

Info

Nails and a lot of nailart
Browstudio ~ POWDERBROWS
And many more to come �


BE 0837 283 808

Geschiedenis

Gelnagels kunnen worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ‘tips’. Tips zijn kleine kunststof verlengstukjes. De gel is een stroperige substantie die alleen hard wordt onder UV-licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels nog gemodelleerd kunnen worden totdat ze onder de speciale UV-lamp worden gehouden. Gelnagels zijn buigzaam en breken niet zo snel.

Het zetten van gelnagels gaat als volgt: Eerst worden de handen gedesinfecteerd en de nagelriemen losgemaakt. De eigen nagels worden vetvrij gemaakt om ervoor te zorgen dat de kunstnagels goed hechten. Vervolgens worden de ‘tips’ geplaatst en op de gewenste lengte geknipt. Met een vijl worden de randen van de tips gevijld totdat de tips allemaal dezelfde lengte hebben en de nagel en de tip 1 geheel vormen.

Het zetten van gelnagels duurt ongeveer 1 uur 30. Na ongeveer 3 à 5 weken zullen de nagels uitgroeien.



"Certified SPMU ArtistPowderbrowsLippigmentatieDeepliner EyelinerFineline TattooArtist"
Adres: Breugellaan, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 0496145041
Stad: Maldegem
Route: Breugellaan
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 12:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NeNa - gelnagels maldegem NeNa - gelnagels maldegem 266 meter Het leggen van gelnagels met nailart
GC nails and Beauty GC nails and Beauty 305 meter Heel tevreden! Gaëlle is heel lief en vriendelijk, ik ga altijd met een glimlach naar...
Beauthé Beauthé 1 km Ze doet haar job met plezier en dat is aangenaam om te zien, ze kijkt liever te veel ...
Beautyathome Melissa Beautyathome Melissa 1 km Heel goed in wat ze doet en super vriendelijk
La vie en roos La vie en roos 1 km Wellness: Eind januari ging ik samen met een vriendin naar hun wellness met overnacht...
Gelnagels Sharon Gelnagels Sharon 3 km Verzorgde handen en nagels doet elke vrouw stralen!
Nails by Inara Nails by Inara 4 km Droomt u van mooie, verzorgde nagels? Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor he...
Nail Artist Nail Artist 4 km Eibeystraat 19, 9990 Maldegem (grens Moerkerke-Maldegem)
Recensies
Zeer tevreden over mijn powderbrows! Ik had oude restanten van microbleeding die oranje uitsloeg. Sarah heeft dit heel mooi kunnen wegwerken. Ik kan weer de deur uit zonder mijn wenkbrauwen elke dag te moeten bijkleuren/tekenen.
Deepliner laten zetten bij Sarah en zeer tevreden!!! Heel mooi gedaan. Ook altijd leuke babbels bij Sarah She’s The best!
Wat een goede ervaring! Sarah heeft oog voor detail en weet waarmee ze bezig is en Sarah is dan ook nog een zeer warm persoon. Ik kom zeker terug!
Super tevreden van mijn wenkies. En natuurlijk was de service ook top. Aangenaam om met je te praten ookal kende we elkaar niet van ervoor. Ronduit tevreden!
Super tevreden, altijd vriendelijk en een warm ontvangst. Echt een toppertje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid