facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Petite Fugue

La Petite Fugue

Info

Depuis sa plus tendre enfance, Pascal Pirlot s’était fixé un but unique : être excellent, donner chaque jour le meilleur de lui-même.

Geschiedenis

Depuis sa plus tendre enfance, Pascal Pirlot s’était fixé un but unique : être excellent, donner chaque jour le meilleur de lui-même.

Voici bientôt vingt cinq ans qu’il poursuit son parcours. Créateur passionné et déterminé, “ce fou de travail”, comme on le surnomme, vous fait partager l’amour de son métier.

C’est une cuisine raffinée, soignée et goûteuse que vous propose ce véritable gastronome de renom.

Les lecteurs du “Vif L’Express” lui ont d’ailleurs décerné, plusieurs fois, le trophée du meilleur rapport qualité prix pour la Wallonie Bruxelles.

Ce souci de qualité se prolonge dans la salle. Dans un décor moderne où règne une ambiance chaleureuse et gracieuse.

Cet agencement actuel en surprendra plus d’un…

L’apparence des murs chocolat glacé se marie parfaitement avec la petite touche de rouge enflammé, sa couleur préférée.

Ce lieu de prestige vous fera passer un moment d’exception.

Adres: Place Chanoine Descamps n°5, 5000 Namen (stad)
Telefoonnummer: 081/23.13.20
Stad: Namur
Route: Place Chanoine Descamps n°5
Postcode: 5000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: La Confluence Namur, Épicure Namur, Bienvenue chez vous namur, Pré de chez vous Namur, Le sens du gout namur, L'huile sur le Feu, La table de demain menu, Le pâtanthrope menu
Recensies
Super gegeten. Leuke sfeer. Bediening was vlot. Eigenaar was een beetje brommerig, maar zijn dochter nam vrolijk de bestelling op en deed haar best in het engels. Gerechten zijn bijzondere smaak combinaties wij namen het 30 euro menu maar zeker niet te weinig. Met een voldaan gevoel naar huis! Zeer de moeite waard, en ook zeker een goede prijs kwaliteit verhouding!
Het eten was super... maar de service was chaos. Mensen waren wel vriendelijk... maar zeer gestresseerd.
Uitstekende maaltijd, zeer goede moderne en royale keuken, eerlijke prijzen. We gaan zeker nog eens terug, al was het maar om te kijken wat er nieuw op de kaart staat. Persoonlijke aanbeveling: de "sushiburger", om voor te sterven.Eten: 5/5
We gingen naar dit restaurant voor een verjaardag en we waren met 9. Ik kan begrijpen dat een grote tafel niet altijd makkelijk is, maar we hadden de menukaart genomen en daardoor bijna allemaal hetzelfde gegeten. De service was echt niet geweldig, we stellen de serveerster een vraag, ze zegt kom terug met meer informatie en komt niet terug. We bestellen drankjes die niet aankomen omdat de server het is vergeten, het koken van het vlees wordt niet aangekondigd bij het serveren en daarom is de server de verkeerde persoon. Het is op het moment van bestellen, na ontvangst van de menu's, dat de onbeschikbaarheid van een gerecht wordt aangekondigd. Het is geen probleem dat een gerecht niet meer beschikbaar is, maar communiceer dit dan wanneer de menu's worden uitgedeeld, niet wanneer u een bestelling plaatst. Kortom, het eten was goed, maar de service was er niet.
Leuke ontvangst op een zondagmiddag, gezellige setting voor een stel. Snelle service weinig mensen op dit moment; hartelijkheid van strengheid zonder meer. We kozen allebei voor de kabeljauwrug voorafgegaan door het huisheerlijke aperitief. Kleine soep als voorgerecht, zacht zelfgebakken brood, uitstekend gerecht hoewel de bijgerechten minimaal zijn. een glas wijn voor Madame en een koffie en de rekening 100€/2.
Heerlijke maaltijd op woensdag! Kwaliteitsproduct en vol versheid! Een pluim voor de chef-kok! Vriendelijk personeel, geen klachten! Ik zou zonder aarzelen teruggaan
Eerlijk gezegd moeten we ophouden de termen "bistronomisch" en "gastronomisch" te gebruiken met als enig doel de schuit te lokken om hem een ​​betreurenswaardig schijntje voor een hoge prijs te verkopen. De echte knowhow van de plaats bestaat uit het schrijven van een aantrekkelijk menu. Voor de rest vielen de smakeloze gerechten die ons werden voorgeschoteld enorm tegen. Alles voor een zoute toevoeging. Een ondervraging is nodig?
We hadden lunch, perfect, zowel qua kwaliteit als kwantiteit, zeer aangename serveerster, alleen een beetje achtergrondmuziek ontbrak. Prijs voor lunch meer dan correct. Bedankt voor dit mooie moment.Eten: 5/5
Ik ging met mijn gezin eten in dit fantastische restaurant, de gerechten waren van ongelooflijke smaak met producten van superkwaliteit we voelen dat alles huisgemaakt is de service was vriendelijk en zeer professioneel. Ik zou zonder aarzelen teruggaan!
Zeer goed, maar de wachttijd is te lang. We verbleven daar om 3.30 uur voor een moederdagmenu voor twee personen. Misschien moet er personeel in de keuken zijn. Hebben. Daphne Stephane.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor La Petite Fugue. Place Chanoine Descamps n°5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. La Petite Fugue adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met La Petite Fugue. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over La Petite Fugue delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid