facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Maison de Couture.

La Maison de Couture.

Info

Découvrez nous sur
www.lamaisondecouture.be

Ouvert le matin sur rendez-vous et à partir de 12h jusqu’à 18h du mardi au samedi

Geschiedenis

Metro Diamant



"lamaisondecouture est une école privée de stylisme/modélisme/couture a Bruxelles.Elle dispense 2 formations: une formation en 2 ans de Styliste/modéliste Haute Couture niveau débutant DS Diplôme supérieur en stylisme/modélisme 2 anset une formation en 1 an en Luxe et Haute Coutureniveau avancéMA Luxe, Haute Couture et vêtements d’exception 1 anIl s'agit d'une école qui combine les enseignements artistiques et techniques et qui forme les stylistes qui souhaitent se spécialiser dans la créations de collections dans le domaine des vêtements de cérémonie robes de cocktail, robes du soir et du Mariage;"
Adres: 211 Boulevard Auguste Reyers, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 32 2 734 75 12
Stad: Schaerbeek
Route: 211 Boulevard Auguste Reyers
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Cours de haute couture, Maison Couture
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saskia De Kinder • Textile Designer Saskia De Kinder • Textile Designer 4 km Fraîchement diplômée en design textile, je me lance à mon compte en freelance. Mes t...
Karaca Home Brussels Karaca Home Brussels 4 km Prachtige producten maar duur
Recensies
Ik heb nog nooit zo'n onprofessionele school gezien! Ik ging naar een modepresentatie van enkele studenten kijken, behalve dat de directeur de studenten constant onderbrak tijdens de presentaties om op te scheppen over hun studie. scholen. Als het voor mij, als bezoeker, een beschamend moment was, vrees ik voor degenen die lessen moeten volgen in een school waar de directeur zelf respectloos is en zonder het minimum aan klasse. Mijn aanbeveling: ren weg als je in de buurt van deze school komt!
Gebrek aan respect van de docenten en directeur jegens verschillende studenten, levert geen officiële studiepunten ECTS op en een lage kwaliteit van het lesgeven.
In project, stage voor een Chanel jasje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid