facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La La Land - Kids Concept Store

La La Land - Kids Concept Store

Info

La La Land is een unieke en leuke Kids Concept Store die duurzame baby- en kinderproducten aanbiedt voor speelse en creatieve kinderen van 0-8j.



"Kwaliteitsvolle baby- en kinderkleding, speelgoed, accessoires en geboortelijsten"
Adres:
Stad: Diepenbeek



op zoek naar gerelateerd: Kinderwinkel diepenbeek, La La Land Netflix, La La Land song, La La Land Green Velvet, Studio Aimée, La La Land lyrics, Goldfish, Bonmot outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Babyspeciaalzaak Kamiel & Co Babyspeciaalzaak Kamiel & Co 756 meter Wij hebben onze babylijst bij Kamiel & Co gelegd. Wat aanvankelijk een goede wink...
Hartelijk Gefeliciteerd Hartelijk Gefeliciteerd 3 km Vriendelijke mensen. Zelfs voor de openingsuren heeft ze de winkel open gedaan omdat ...
Pimpa.lou Pimpa.lou 3 km Ontstaan vanuit de liefde van een moeder voor haar kind en haar levenslange droom om ...
Mammie's Mammie's 3 km Fantastisch leuke plek om als zwangere kleren te kopen.. vanaf dat je binnenkomt tot ...
Les Petits Les Petits 4 km For sweet babies and cool kids 0-6 years Carefully selected quality brands
Recensies
Super vriendelijke ontvangst en prachtige winkel. Tot binnenkort, wij komen zeker terug!
La La Land is een supertof kinderwinkeltje waar je je altijd heel gastvrij ontvangen wordt. Ik was zéér enthousiast toen ik ontdekte dat er in Limburg een winkeltje is waar mijn lievelingsmerkjes Buho, 1+ in the family, ... worden verkocht. Je kan ook online kopen en er zeker van zijn dat je pakjes snel aankomen, maar ik ga toch nog altijd het liefste live langs, want het is elke keer weer een plezier!
Anne-catherine was het beste wat de hippe kids uit Diepenbeek en omstreken kon overkomen. Als het van mijn kinderen afhing stonden ze dagelijks binnen om iets te kopen of gewoon voor een gezellige babbel! AC is altijd vrolijk, vriendelijk, enthousiast én heeft goeie smaak voor koffie. Kortom, topper!
Lievelingswinkel in de buurt! Super vriendelijk en behulpzaam. Mooie kwaliteit en verzorgde artikelen. Ook aan te raden voor geboortelijst, service op maat. Steeds beschikbaar buiten de openingsuren. Vlotte communicatie via sociale media. Altijd uitkijken naar een volgend bezoekje!
Je komt binnen met een hartelijke verwelkoming, je mag altijd op je gemak rondkijken, je krijgt hulp wanneer je het wilt. Geen vraag is te veel. Er zijn ook altijd leuke combinaties te vinden op de paspoppen, dat werkt heel inspirerend! De kindjes komen ook heel graag mee naar Lalaland! Kortom, wij zijn fan!
Dit leuke nieuwe winkeltje in het centrum van Diepenbeek is zeker een aanrader als je mooie kleertjes zoekt voor je kindjes of leuke hebbedingetjes, het vlotte advies dat je erbij krijgt maakt een bezoekje extra aangenaam! Alvast bedankt om onze kindjes te doen stralen op hun feestje!
Mooie en hippe Kids Concept Store, met orginele kleding en speelgoed. Hier kan ik altijd terecht voor een leuk cadeau als ik op babyvisite moet. Heel vriendelijke uitbaatster met goede smaak!
Hele mooie winkel, ruim aanbod in kleren en andere leuke spulletjes. Heel vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan zeker nog eens terug!
Mooie en kwalitatieve kledij in een gezellige winkel! Enthousiast en goed advies krijg je er gratis bij, een echte aanrader!
De moeite waard! Origineel en duurzaam aanbod!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid