facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babyspeciaalzaak Kamiel & Co

Babyspeciaalzaak Kamiel & Co

Info

Hippe baby- en kinderspullen. Baby- en kinderkleding van 0-10 jaar.

Adres: Kapelstraat 89, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011/236100
Stad: Diepenbeek
Route: Kapelstraat 89
Postcode: 3590


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La La Land - Kids Concept Store La La Land - Kids Concept Store 756 meter Super vriendelijke ontvangst en prachtige winkel. Tot binnenkort, wij komen zeker ter...
Les Petits Les Petits 4 km For sweet babies and cool kids 0-6 years Carefully selected quality brands
Mammie's Mammie's 4 km Fantastisch leuke plek om als zwangere kleren te kopen.. vanaf dat je binnenkomt tot ...
Recensies
Wij hebben onze babylijst bij Kamiel & Co gelegd. Wat aanvankelijk een goede winkel leek veranderde al snel. Een slechte service, beloften niet nakomen en vooral een gebrek aan communicatie. Zo werd er zonder ons te verwittigen een reisbuggy van de lijst gehaald. Op 31 augustus, net voordat we op vakantie wilden vertrekken en we de buggy wilden kopen, stelden wij dus vast dat deze niet meer op de lijst stond. Van de bazin kregen we te horen dat de laatste verkocht was en ze geen nieuwe meer wilde bestellen. Wij hebben per direct de lijst vroegtijdig stopgezet en zullen hier geen voet meer binnen zetten. Ik kan enkel aanraden om ergens anders een babylijst aan te leggen.
Begin juli een beaba babycook neo bij kamiel en co gekocht. Vorige week ging het handvat stuk. De winkelbediende dacht dat ze het wel zouden ruilen maar belde mij later op dat ze er niks aan zouden doen omdat ze het nog nooit eerder hadden gezien. Ik moest maar zelf een oplossing zoeken kreeg ik te horen. Gelukkig is de service bij beaba belux wel top en kreeg ik de zelfde dag nog een handvat opgestuurd.
Kleding van 0-10 jaar, speelgoed, babyspullen en geboortelijsten. Goede winkel.
Zeer fijne en aangename kinderzaak om leuke kinderkledij of andere spulletjes te vinden. De zaakvoerders zijn top! Allen naar daar.
Super fijne baby en kinder winkel
Leuke winkel. Groeten Expresskappers
De kleine kinderwinkel van de buurt
Een aankoop van hun website drie weken geleden en ik heb mijn bestelling nooit ontvangen... Wanneer ik mijn bestellings-ID op hun website volg, krijg ik een foutmelding "ID transactie onbekend". Wanneer ik contact met ze probeer op te nemen op hun website, krijg ik een "Error: SPAM"-bericht wanneer ik het bericht plaats... Ik heb niet de moed om ze te bellen omdat ik aan het werk ben, maar ik ben er vrij zeker van dat ik ben opgelicht Ik raad zeker niet aan om je spullen op deze website te kopen!
Geweldige kinderwinkel met behulpzame en vriendelijke eigenaren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid