facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La gastronomia della mamma

La gastronomia della mamma

Info

restaurant La Gastronomia della mamma

Adres: place joseph thiry 41, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 04 384 45 51
Stad: Aywaille
Route: place joseph thiry 41
Postcode: 4920


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Claudio Chez Claudio 129 meter Alleen afhalen. Pizzas waren ok.
Il Calice Il Calice 139 meter Heerlijk gegeten en hele goede service! Zeer gastvrij!Eten: 5/5
Il Mulino Il Mulino 387 meter Goed restaurant en heel vriendelijke bediening. Door de onderbezetting was het af en ...
Recensies
We komen hier al vele jaren en worden nooit teleurgesteld. Lekkere authentieke Italiaanse keuken met een deftige wijnkaart. Prijs-kwaliteit meer dan in orde! En dan is er natuurlijk nog de zeer hartelijke en vriendelijke bediening.
Het is een top restaurant! Heerlijk vers gemaakte producten. 3x gegeten en komen zeker terug! De zaak is wat gedateerd maar als je komt voor het eten, maakt dat niks uit. Echte aanrader! Ze hebben geen pizza. Wel heerlijke pasta en vlees/vis gerechten
correcte en hartelijke bediening, lekkere pasta's pizzas, zeevruchten , vleesgerechten... Anders dan in vele andere restos correcte huiswijn zowel wit als rood. Voor mij een vaste waarde in Aywaille!
Lekker gegeten bij La Gastronomia Della Mamma! Vriendelijke bediening. We hadden niet gereserveerd én hadden met een beetje geluk toch nog een tafeltje op het terras kunnen bemachtigen. Na ons zijn er vele minder gelukkigen geweest omdat ze volledig vol zaten. Het eten was lekker, proefde vers en de porties waren groot. De prijs was zeer schappelijk!
Er werd totaal geen rekening gehouden met de corona maatregelen. Een ober liep met zijn masker onder de kin en toen ik hem erop aansprak heeft hij eerst verder gewerkt voor hij het correct aandeed. Ze gebruiken nog de klassieke menukaart en geven ze door zonder te ontsmetten. In de keuken droegen ze wel handschoenen maar ik zag iemand aan zijn vinger likken. We zijn met een superslecht gevoel buiten gegaan.
Wauw heerlijk gegeten met 14 personen! Grote porties en heerlijke toetjes. Zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Past de Corona maatregelen niet toe zoals het hoort. Afstand tussen de tafels te klein, gebruik van mondmasker niet naar behoren neus vrij, en gewone menukaarten. Buiten het foutief dragen van mondmaskers is er geen verschil met pre-corona. Verder lekker eten, maar ongepast tijdens deze moeilijk tijden. Is een blaam voor alle horecazaken die het zeer ernstig nemen.
Heb hier gegeten met mijn vrouwtje en de kleine, ik heb als voorgerecht gamba"s in hete saus en had een t-bone steak men vrouwtje en de kleine een biefstuk. Het eten was zeer goed en een ruime keus uit wijn en bieren plus het personeel was heel klantvriendelijk echt een aanrader.
Matig restaurant. Ze wekken het bier weer tot leven met een lepel aan de bar. Echt slecht. Pizza ingrediënten zijn goed maar pizza is niet gaar. Tegenvaller. Bediening daarentegen is wel vriendelijk.
Ober negeerde me bewust 5x de menu gevraagd zonder reactie. Na 25min vertrokken zonder te eten. Wanneer ik een opmerking maakte over het lange wachten kreeg ik een middelvinger als antwoord. Slechtste service die ik ooit kreeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid