facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Frairie

La Frairie
Adres: Av. de la Roseraie 9, 1360 Perwez, België
Telefoonnummer: 0467 05 01 72
Staat: Région Wallonne
District: Brabant Wallon
Stad: Perwez
Route: Avenue de la Roseraie
Huisnummer: 9
Postcode: 1360


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 12:30–23:30
vrijdag: 12:30–23:30
zaterdag: 12:30–23:30
zondag: 12:30–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Frairie La Frairie 3 meter Gezellig restaurant met heel uniek aanbod qua kaart. Prijs kwaliteit verhouding zeker...
Recensies
Gezellig restaurant met heel uniek aanbod qua kaart. Prijs kwaliteit verhouding zeker goed, bediening vriendelijk en efficiënt. Gerechten zijn mooi gebalanceerd en genoeg uitdagend om een ontdekking te zijn. Mooi verzorgde ruime tuin, parkeerplaats voor de deur. Voor herhaling vatbaar.
Dit is een indrukwekkend klein restaurantje. Gault Millau zegt 14,5/20, en als je bekend bent met hun ranglijst, zul je niet teleurgesteld zijn, het eten is uitstekend en waarschijnlijk boven de ranglijst. De bediening is perfect met een vertrouwd tintje. Bijzonder om te vermelden: naast wijnranken bieden ze ook een theepaar aan op het menu, dit zijn speciaal geselecteerde en aangepaste theebereidingen passend bij elke gang. Een grote aanbeveling om dit te proberen, je zult niet teleurgesteld worden. En honden zijn welkom.
Maar wat een leuke verrassing!nWat een idee van welwillendheid, van gastvrijheid, van vrijgevigheid van hart.nBedankt voor dit kostbare moment
Het restaurant heeft een warme en gezellige sfeer. Meneer in de keuken en mevrouw in de eetkamer. Veel smaken in de gerechten: de moestuin is er van de voorgerechten tot het dessert... Een verwennerij!nMadame is vrolijk, dynamisch en heeft voor elke tafel een woordje.nLaat u verleiden door het huisgemaakte aperitief dat “om voor te sterven” is!nEen prachtig adres.
Zeer leuke en goede eetervaring. Rustig, warm restaurant met kwaliteitsproducten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid