facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Ferme du Hameau du Roy

"Boulangerie artisanale, pain au feu de bois, petit-déjeuner, pâtisserie"
Adres: Zoniënwoudlaan 326 , Sint-Genesius-Rode 1640, BE
Telefoonnummer: 02 358 34 45
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Zoniënwoudlaan 326
Postcode: 1640


Openingstijden

Dinsdag: 07:00-19:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: 07:00-19:00
Zondag: 07:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Vlezenbeek postweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boulangerie-Patisserie du Parvis Boulangerie-Patisserie du Parvis 108 meter De betere bakker en met verfijnde patisserie. Een aanrader!
Recensies
Spreken geen Nederlands en alle aankondigingen behalve openingstijden zijn in het Frans Weinig of geen respect voor het Vlaamse karakter van de gemeente
Lekker, lekker! Doen erg hun best om Vlaams te praten!
Super lekker maar soms is het brood te zacht
Onze standaard bakker voor de Zondag.
Gebak altijd lekker en vers
Bestelling aan de balie maar levering achteraan niet conform ronde Zwitserse couques en in de doos: lange Zwitserse couques Maar zeer goede kwaliteit.
Uitstekende bakkerij. De producten daar zijn van hoge kwaliteit. De winkel wordt 's ochtends vroeg geleverd en alles wordt bereid door ambachtelijke bakkers in het atelier van hetzelfde Maison, dat in Genappe is gevestigd. De gebakjes zijn erg goed, maar de tortillons en baulus met gekonfijt fruit zijn gewoon uitzonderlijk. De gebakjes zijn ook uitstekend, en het is mogelijk om verjaardagstaarten te bestellen die ook subliem zijn. Vergeet niet om de cramelin te proberen, die de suiker en boter van de cracker bevat, en de rozijnen van de cramique. Een bloedbad! Het personeel is dynamisch en altijd zeer aangenaam, ondanks het tempo dat soms hoog is! Ik raad ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid