facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie-Patisserie du Parvis

Adres: Parvis Notre-Dame 19 Sur une petite place où se mêlent différents commerces et l'égli , Sint-Genesius-Rode , BE
Telefoonnummer: 02 358 22 19
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Parvis Notre-Dame 19
Huisnummer: Sur une petite place où se mêlent différents commerces et l'égli


Openingstijden

Maandag: 07:00-18:00
Woensdag: 07:00-18:00
Donderdag: 07:00-18:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 07:00-18:00
Zondag: 07:00-12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Ferme du Hameau du Roy La Ferme du Hameau du Roy 108 meter Spreken geen Nederlands en alle aankondigingen behalve openingstijden zijn in het Fra...
Recensies
De betere bakker en met verfijnde patisserie. Een aanrader!
Uitstekende bakkerij waar je zeker de lekkerste baguettes van Brussel vindt! Weens gebak, gebak en andere producten zijn ook heerlijk! De prijs is echter nog steeds hoog. Ik raad ten zeerste aan !
La fleur du pain is een uitstekende bakkerij. Er zijn veel keuzes en alles is goed. Prijzen zijn iets hoger dan gemiddeld, maar het is het waard.
"Het is een heel luchtig brood meneer!" Kortom, in alledaagse taal, een droog brood. Hij gleed bijna uit mijn hand, zo licht was hij! Droog en oneetbaar na 1 uur. Ik zeg bravo tegen de bakker! Echt ! Proficiat!
Geweldige bakkerij met heerlijk brood! Ik ben dol op hun houtskoolbaguette, croissants zijn fantastisch en ik ben er vrij zeker van dat dit de enige plek in de omgeving is waar je goed gemaakte briochebroodjes kunt vinden!
Zeer slechte service, onaanvaardbaar, zeker gezien de aangerekende prijzen. Voor goed brood accepteren we om regelmatig 20 meter in de rij te staan, we accepteren door te zeggen dat het nog steeds gek is om 2€10 te betalen voor een heel goed stokbrood. Maar de service is rampzalig, en herhaaldelijk, ondanks aardige teams in de bakkerij. Gedurende de afgelopen 30 dagen: Brood bestellen voor een nooit bereid diner, bestelling klaar maar onvolledig en vandaag, voor de verjaardag van onze zoon, deze prachtige aardbeientaart die we bestelden met een bord met de tekst "gelukkige verjaardag + voornaam"... Vanmorgen hebben we kregen te horen dat de patissier afwezig was en dat er dus geen bord zou zijn. We leggen nog steeds uit dat het goed zou zijn geweest om ons te waarschuwen in plaats van ons voor een voldongen feit te stellen, vooral als we 3 dagen van tevoren bestelden. We besluiten niet te kraken en ter compensatie krijgen we 10 van de 20 chouquettes aangeboden 10, niet één meer :-. Maar vanmiddag openen we de doos om deze aardbeientaart aan onze zoon aan te bieden... SURPRIIIIIISE er zijn geen aardbeien foto bijgevoegd... Het is misschien mooi, het is goed... maar het is duur en het is nooit wat we besteld hebben. Het zit erop voor ons, we gaan nu naar Saint Aulay.
Het is goed maar 1000x te duur in vergelijking met andere bakkerijen in Ukkel €2,30 een stokbrood en qua gebak is er weinig keuze
FANTASTISCH! Deze bakkerij moet je bezoeken!
Uitstekende bakkerij, brood , eetstokjes , gebak , cakes en taarten zijn heerlijk. Pas op, op "spitsuur" staat er een rij tot aan de stoep
Enorm gebrek aan professionaliteit! We kochten een appeltaart met vermelding van een amandelallergie. Nadat we ons hadden verteld dat de taart geen amandelen bevatte, wat was onze verrassing toen we ontdekten dat de taart een laag frangipane bevatte gemaakt van amandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid