facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Borne

La Borne

Info

Sfeervolle en ruime vakantiewoning voor 20 personen in de Belgische Ardennen.
Gelegen aan de bosrand te Poteau in de gemeente Vielsalm.
www.laborne.be

Geschiedenis

Vakantiewoning 'la Borne' is geschikt tot 20 personen en dé aangewezen plek voor een gezellig en sfeervol verblijf in de Belgische Ardennen.

Vanuit 'la Borne' kunt u optimaal genieten van al het moois dat de Belgische Ardennen u te bieden heeft, het is een ideaal startpunt voor lange boswandelingen en toertochten op mountainbike, racefiets of motor, en het is natuurlijk de plek voor mooie langlauftochten in de winter.

In deze hoeve werden de voormalige koeienstal, oude hooizolder, opslagplaats en andere stallen verbouwd tot een gezellig groepsverblijf voor een vakantie met familie, vrienden of collega's.

Go out and create new memories!

Adres: Poteau 105, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: 0032473384524
Stad: Vielsalm
Route: Poteau 105
Postcode: 6690



op zoek naar gerelateerd: la borne keramiek, la borne frankrijk, la borne vielsalm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Western Trail Ranch Western Trail Ranch 6 km Superleuk weekend gehad. Goede paarden, vriendelijke eigenaars en mooie routes in de ...
Mess des Officiers Mess des Officiers 7 km Geweldige plek, mooi huis met rijke historie. Mooie kamers, goed geoutilleerd, zo ook...
Vakantiehuisje Ardennen Vakantiehuisje Ardennen 7 km Vakantiehuisje in De Ardennen! Leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer ...
Center Parcs Les Ardennes Center Parcs Les Ardennes 7 km Ik heb net een fijne week achter de rug met mijn dochtertje van 2. Het was de tweede ...
La Roulotte Julyana La Roulotte Julyana 10 km Vertaald door Google Warm welkom, rustige en serene plek, onberispelijke hygiëne en a...
Piste de ski de la Baraque de Fraiture asbl Piste de ski de la Baraque de Fraiture asbl 21 km Heel aangenaam om te sleeën met kindjes, gezellige wandelingen te doen en ook ideaal ...
Recensies
Heel mooi en groot vakantiehuis . Voor 20 personen met voldoende kamers en badkamers en wc s. En goede bedden, jacuzzi gas bbq en kolen bbq.
Geweldig, mooi en groot huis. Perfecte ligging aan de rand van het bos. Heel compleet huis. Meer dan voldoende servies, bestek, glazen etc. Fijne jacuzzi. Mooie pooltafel. Heerlijk grote keuken. Super grote tuin.
Aangekomen in het donker, kregen we meteen een hoog verwachtingspatroon door de gezelligheid die het huis uitstraalde. Binnen werden we vriendelijk onthaald en kregen we een rondleiding door de woning, zodat we zicht kregen op alle aanwezige kamers. De slaapkamers zijn basic, maar mooi ingericht. Misschien een kleine tip voor de slaapkamers is een extra legplank. De keuken is aangepast voor grote groepen en bezit alles wat nodig is. De kinderen kunnen zich amuseren in een speelkamer. We hebben genoten van de jacuzzi, een wandeling gemaakt in de prachtige bossen rondom het terrein en 's avonds was er een heus tornooi aan de pooltafel. Het is een warme, gezellige woning, die nog eens extra knus was gemaakt met de kerstversiering. Zeker aan te raden voor grote families met kinderen. Gaan we hier terug? Ja, zeker!!
Groot, goed geoutilleerd huis; voorzien van veel aparte ruimtes, waardoor zeer geschikt voor groepen met kinderen. Een zeer grote tuin met veel kinderspeeltoestellen en voorzieningen voor kampvuur, welness en bbq. Zeer vriendelijke ontvangst en uiterst toegankelijk en behulpzaam bij vragen.
Wij hadden een heel aangenaam verblijf in La Borne. We werden hartelijk ontvangen met 2 flessen bubbels! We genoten van de aperitief op het terras in het avondzonnetje! Zalig aankomen! Buiten is er een supergrote deels afgesloten tuin en daar heb je een kampvuur, een speeltuig en trampoline voor de jongsten, overdekt BBQ terras ideaal voor gezellige zomeravonden of zonnige middagen en overdekte jacuzzi. Het huis is gelegen net aan de bossen van Vielsalm dus ideaal voor een wandeling in de prachtige natuur! Het huis zelf is heel ruim en mooi ingericht en was zeer proper, een super gezellige en zeer ruime leefkeuken, poolkamer met zithoek voor de volwassenen, speelkamer, tv en wifi! Voor elk wat wils van ontspanning! Er zijn 10 mooi ingerichte slaapkamers en de bedden liggen goed : Voor de kleinsten is alles aanwezig! Babybedje, eetstoel, verzorgingskussen. Echt een aanrader voor wie houdt van een weekend met vrienden of familie Ik wil alvast terug!
Een prachtig huis op een fantastische locatie, omgeven door een grote tuin met zeer ruime veranda, een bbq, vuurhaard, trampoline en een heerlijke jacuzzi en naast het bos! Wij waren hier november 2021 met een grote groep vrienden en volwassen kinderen. Het huis is zeer ruim van opzet met slaapkamers verspreid over het hele huis, een geweldige leefkeuken, aparte tv ruimte en beneden nog een woonruimte inclusief pooltafel. De ontvangst inclusief rondleiding en uitleg was zeer prettig. Naast genieten van het mooie huis, de tuin en de prachtige omgeving, ligt deze vakantiewoning ook nog eens dichtbij Luxemburg en Duitsland. Ideaal voor leuke uitstapjes. Kortom een super vakantiehuis, wat ons betreft een aanrader!!
Wat een fantastisch verblijf hadden we hier. 10 zeer nette kamers, een aantal zeer ruim, een aantal wat kleiner, maar steeds netjes en voorzien van comfort. Wij verbleven met een aantal koppels met jonge kinderen, waarvoor dit huis perfect is. De kinderen hadden een eigen speelkamer met Wii console, speelgoed, boekjes, dvd's en belanrgijk! goed verwijderd van de slaapkamers zodat de vroeger vogels de langslapers niet wakker maakten. Er waren nog twee afzonderlijke zitkamers één met pooltafel en een prachtige leefruimte met keuken. De open keuken met groot gasvuur, grote oven, twee grote frigo's en twee nieuwe vaatwasmachines was goed voorzien van keukengerei en zorgde ervoor dat de koks van dienst niet werden afgezonderd in de keuken. De jacuzzi en overdekte buiteneetplaats met bbq is een grote plus, alsook een plekje om 's avonds nog een vuurtje te maken. Ook de ligging is echt fantastisch: pal naast een heel groot bos. Je kan lange wandelingen maken zonder de auto te moeten nemen. Wij zijn alvast fan en merkten niets van de negatieve punten die in vorige reviews verschenen.
Wij hebben tijdens de kerstvakantie met verschillende gezinnen in deze prachtige vakantie woning mogen verblijven. Wij hebben hier een heel aangenaam verblijf gehad! De rondleiding was top en alles was voorhanden om er een ongelofelijke week van te maken. Terwijl de kindjes in de speelkamer vertoefden, konden wij gezellig met de volwassenen een potje poolen. Ook s'avonds kon het geen kwaad om een streepje muziek op te leggen, het huis is goed geïsoleerd waardoor de kleintjes goed konden slapen. Het overdekte terras en jacuzzi zijn een absoluut pluspunt! Na een leuke sneeuwwandeling in de prachtige omgeving was het genieten van warme choco op het terras en nadien nog verder opwarmen in de jaccuzie.Wanneer we toch iets niet wisten, konden we meteen de eigenaars opbellen en werden we meteen uit de nood geholpen.
Wat een prachtig vakantiehuis was dit.Omgeven door een grote tuin en afgeschermd van de wegen, met speelgelegenheid voor de kids trampoline, schommel, glijbaan,.. als ook voor de volwassenen buitenveranda, jacuzzi, haardvuur,bbq,…. Het huis zelf was super ruim met 10 mooie slaapkamers ,2 leefruimtes, een open keuken en speelkamer voor de kids. Aan alles en iedereen was er gedacht. Het ontvangst was super vriendelijk alsook de rondleiding en uitleg . Zeker voor herhaling vatbaar
Gezellig vakantiehuis, gunstig gelegen tussen Vielsalm en Malmedy en toch zeer groen en in de onmiddellijke nabijheid van het bos. Wij verbleven hier met een zeer actieve familie die houdt van wat sport en spel en daar leent het vakantiehuis zich echt perfect voor. De kleinsten kunnen zich uitleven in de speelkamer en zelfs aan de baby’s wordt gedacht, want er is een babybedje, verschoningskussen, eetstoel…, terwijl de iets groteren een partijtje pool spelen, lekker keuvelen in de jacuzzi of genieten van een aperitiefje in de zeer aangename leefkeuken. Daarnaast is het huis ook voorzien van internet - en tv-voorzieningen dus ook op dat vlak aan entertainment geen gebrek. Verder was ook de keuken zeer goed uitgerust. Het keukenteam had een lekker menu voorbereid voor de groep en kon dit met alle gemak volledig klaarmaken. Iets dat niet in elk vakantiehuis altijd even evident is. Niet alleen het keukenteam was dus zeer tevreden, maar ook zij die hun buikje rond konden smullen. Ook om te slapen was alles naar wens. Bepaalde matrassen zijn wel net iets zachter, maar dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Een klein puntje van opbouwende kritiek, is misschien dat er in het hoofdgebouw nog 1 extra apart toilet zou mogen komen. Al zijn er al heel wat sanitaire voorzieningen aanwezig. De ontvangst was zeer hartelijk. Bij ons waren er geen problemen, maar er werd ons wel op gewezen dat we altijd naar hun technische dienst konden bellen bij problemen. Kortom: als ons gezelschap ons terug uitnodigt om mee te gaan, zeggen wij volmondig ja!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid