facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes

Info

Le mélange parfait d'action, d'aventure et de repos, en plein cœur des Ardennes!

Adres: Rue de la Grotte 12, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: +32 80 21 57 76
Stad: Vielsalm
Route: Rue de la Grotte 12
Postcode: 6690



op zoek naar gerelateerd: center parcs les ardennes plattegrond, center parcs ardennen aqua mundo, center parcs les ardennes zwembad, center parcs ardennen adres, center parcs les ardennes adres, centerparcs les ardennes forum, center parcs les ardennes aqua mundo, aqua mundo les ardennes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aqua Mundo Aqua Mundo 7 meter Ik had er meer van verwacht maar t is toch nie zo slecht.
Mess des Officiers Mess des Officiers 779 meter Geweldige plek, mooi huis met rijke historie. Mooie kamers, goed geoutilleerd, zo ook...
De Meute De Meute 952 meter Een heel leuke, gezellige vakantiewoning met tal van mogelijkheden voor families en v...
L'Aurethan L'Aurethan 5 km Pour un moment bien être ou tout simplement pour venir visiter notre belle région, jo...
La Roulotte des Ardennes La Roulotte des Ardennes 5 km Warm welkom, rustige en serene plek, onberispelijke hygiëne en adembenemende regio..
La Borne La Borne 7 km Heel mooi en groot vakantiehuis . Voor 20 personen met voldoende kamers en badkamers ...
Canahome Canahome 7 km Groot, comfortabel ingericht huis.Alles wat nodig is, is aanwezig. Grote tuin voor je...
Piste de ski de la Baraque de Fraiture asbl Piste de ski de la Baraque de Fraiture asbl 13 km Heel aangenaam om te sleeën met kindjes, gezellige wandelingen te doen en ook ideaal ...
Recensies
Ik heb net een fijne week achter de rug met mijn dochtertje van 2. Het was de tweede keer dat we in dit seizoen een huisje boekten. Het was helemaal in orde. Alleen het huisje was heel moeilijk geregeld te krijgen qua temperatuur waardoor het te warm was ondanks ik nog goed wist hoe de thermostaat werkte. Er is een brilverkleiner aanwezig met opstapje. Ideaal voor mijn dochtertje dat sinds de zomer uit de pampers is. Ook stond er een goede stofzuiger. Dat is wel handig want er blijven toch vaak naaldjes van de bomen aan de buggywielen plakken. Het enige minpunt aan het hele verblijf lag niet aan centerparcs maar wel aan de medegasten van het park. Ik had voor mijn kindje de indoor minigolf geboekt en toen we naar de blacklight zone wilden gaan, moest mijn dochtertje van 2 jaar met eigen ogen zien hoe een jong koppel intiem stond te wezen. En dan heb ik het niet over een kusje… Ik vond dit absoluut niet gepast. Het koppel was zelfs nog boos op ons geworden omdat we hun pleziertje verknald hebben. Het zwembad was echt ideaal. Een uitgebreide zone voor jonge kindjes en ook leuke drijfbootjes om op te zitten. Mijn dochtertje beleefde de tijd van haar leven in het zwembad. Ook een heel goed team van security guards in het zwembad. Zowel aan de kinderbaden als de grotere baden.
Voor het eerst sinds 20 jaar naar een park van Center Parcs. Het oogt mooi en verzorgd, met duidelijke wegwijzers. Het park is zeer heuvelachtig, en daardoor minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Onze cottage 528 was verouderd, maar prima te doen. Het was redelijk schoon. De slaapkamers zijn krap, de badkamer heeft een prettige douche en 2 wastafels. In de keuken voldoende spullen, alleen weinig pannen. De cottage bood bijzonder weinig privacy. Mensen liepen vlak langs onze -kleine- tuin. Dat hebben we bij Landal nooit meegemaakt. Er is een groot zwembad met diverse glijbanen. Veel toezicht. De winkel op het park is prettig voor 'nood', maar ontzettend duur. De vouchers die je als vroegboekkorting krijgt zijn te gebruiken voor activiteiten, maar niet in te zetten voor de "high experience". Voor wandelaars: de uitgang bij P2 staat nergens aangegeven, je moet er naar zoeken, maar is een goed uitgangspunt voor een prachtige wandeling. Door de reviews wisten we al dat op het park eten geen aanrader is. Gelukkig bleek Italiaans restaurant La Villa -vlak buiten het park, je loopt er zo naartoe- geweldige pizza's te hebben. Vlotte en vriendelijke bediening en zeer betaalbaar. Voor de boodschappen is er een grote Aldi en een wat kleinere Spar in de buurt.
het is een fantastisch mooi park in een schitterende omgeving. zoals je kunt verwachten in de ardennen zijn er flinke hellingen in het park, waardoor het toch behoorlijk uitdagend was. Ons huisje 414 was met de auto totaal niet te bereiken en je moest meerdere trappen op en af om er te komen. Voor ons geen probleem, maar ik denk dat mensen met een mindere conditie of die slecht ter been zijn dit echt niet volhouden. het was alleen een uitdaging bij het in en uitchecken om de spullen bij het huisje te krijgen. het huisje zelf was prima, niet heel modern en de bekende tuinmeubels stonden erin. maar het was zeker niet verkeerd. het was ook keurig schoon bij aankomst. Voor kinderen is het fantastisch. De grote indoorspeeltuin was echt een uitkomst bij slecht weer. De Aqua Mondu is inderdaad niet de grootste, maar gewoon prima. Wel merk je dat ze ook hier aan het bezuinigen zijn qua energie kosten, want het water was behoorlijk fris. Het animatie team was fantastisch. Ook al was het ver buiten het seizoen en waren er dus niet heel veel kinderen, ze waren enthousiast en vriendelijk en ze spraken hun talen. er werd vloeiend geschakeld tussen nederlands, frans, duits en engels. in het weekend werd het drukker en hielden mensen zich niet meer aan de regels qua auto vrij park. Dit gaf regelmatig gevaarlijke situaties, aangezien 15km/h voor sommige mensen gelijk is aan 50 km/h. ook moest je je echt een weg slalommen langs de illegaal geparkeerde auto's bij de huisjes. hier had misschien wat meer op gehandhaafd mogen worden. maar al met al een top vakantie gehad.
Leuk park, leuke faciliteiten. We waren er hartje zomer, maar voelde niet als overvol. Hou er wel rekening mee dat je steil omhoog moet klimmen naar je huisje. Hoe verder je van de faciliteiten vandaan zit, hoe meer en hoger je moet klimmen. Voor kids vanaf 8 jaar is er heel veel te doen ,voor kids jonger dan dat ietsje minder. Maar nog steeds leuk. Speeltuin buiten en binnen zijn leuk, zeker voor kids van 4+. Zwembad is leuk, zeker ook voor hele kleintjes. Huisjes zijn eenvoudig maar prima. Wel was de bank in de woonkamer erg muf. En de vloer was duidelijk niet schoongemaakt bij aankomst. Maar dat werd snel netjes opgelost. Het eten in de restaurants is heel erg duur voor wat je er voor krijgt. Al met al leuke week gehad.
We zijn met zijn vieren een midweek in een 4 persoons huisje geweest, met mijn zus 73 , mijn vrouw 62, ik 62, en mijn dochter 36.meteen de eerste dag schrokken we ons lam, van de stijle wegen en paden in het park, wat voor ons bijna niet te doen was, heb daar op de website niks van kunnen vinden, uiteindelijk is het netjes opgelost, maar als ik het had geweten had ik voor een ander park gekozen. Het huisje is best wel verouderd, slecht schoon gemaakt vooral erg stoffig, Het bankstel is leuk voor buiten en er waarschijnlijk ook voor gemaakt. Het zwembad sloot al om 18.00 uur,zodat je in de avond niet nog even lekker kon zwemmen. In het park spreekt zo goed als niemand Nederlands, of zeer slecht Engels, wat in zo een park naar mijn mening niet mag. We hebben het fijn gehad, maar dan vooral vanwege de omgeving, die is geweldig en er is veel te doen. Het huisje Premium is wat mij betreft het geld niet waard, want ondanks dat het een aanbieding was vond ik de €380 echt aan de hoge kant voor een midweek. Activiteiten in de buurt: Watervallen van Coo is leuk om naar toe te gaan, en Durbuy is een aanrader, is echt een mooi oud stadje.
Les Ardennes heeft een leuk zwembad en een mooie binnen- en buitenspeeltuin. Ook de kinderboerderij is erg leuk. Onze kinderen van 2 en 5 hebben zich op het park geweldig vermaakt. De huizen zijn echter sterk verouderd en absoluut niet schoon. In onze eerste accomodatie hadden we last van muizen! Daar kregen we na wat aandringen een ander huisje voor de oplossing die Center Parcs bood was muizenvallen met gif; geen prettige oplossing met een rondlopende peuter en nog een belofte voor compensatie waar inmiddels niemand meer op thuis geeft. In onze nieuwe accomodatie hadden de kinderenbinnen een uur pikzwarte voeten toen we net in het huis waren en op de laatste dag toen we wilden checken of er geen speelgoed tussen de losse kussens van de bank was achtergebleven vonden we een rotte tomaat die niet van ons kon zijn. De winkel op het park is erg duur. Voor boodschappen kun je het beste naar de Aldi iets verderop in Vielsalm gaan. De restaurants hebben weinig keuze, weinig sfeer en ook stevige prijzen. Het park ligt in een mooie omgeving en biedt prettig vermaak. We hebben er een leuke vakantieweek gehad, maar vanwege de zelfs voor Center Parcs begrippen sterk tegenvallende huisjes zouden wij er niet snel meer teruggaan.
Het huisje was niet schoon, lege snoep zakjes onder de bedden, verwarming in beneden slaapkamer kapot, deur naar terras sloot nauwelijks. Overschot aan borden maar slechts 3 bierglazen. Één eettafelstoel helemaal los, kinderstoel kapot. Kortom...niet geweldig. Park zelf is mooi, maar heuvelachtig, dit werd niet vermeld bij boeken. De restaurants van de Market Dome zijn ontzettend duur. Bij de take away zeer beperkte keuze. 2 kroketten voor €10,50 bijvoorbeeld. Personeel is nors en spreekt overwegend Frans. Doen niet veel moeite om je verder te helpen, behalve bij La Trattoria! Daar waren ze erg vriendelijk. In de avonden is er werkelijk niets te doen! Reserveringen via de app gaan vaak fout. Personeel is niet erg genegen dit op te lossen. Excuses wanneer de fout bij hen ligt hoef je ook niet te verwachten... Potje midgetgolf binnen kost met een gezin €42,50. Kortom...behoorlijk aan de prijs voor niet al te veel vertier. De dames bij het winkeltje praten en lachen met elkaar in het Frans en laten je eigenlijk nogal verloren staan bij het afrekenen. Jammer...we zijn beter gewend van CenterParcs. Ik denk dat we dezelfde tekst hieronder krijgen als bij andere reviews die we zullen nog een aparte review sturen naar het park
Mooi park in de natuur. Medewerkers zijn supervriendelijk & behulpzaam. Bij uitstappen meteen al eekhoorntjes gespot. En bij uitladen bagage van auto naar huisje stond er al bijna een nieuwsgierige pauw binnen. Het park is sterk heuvelachtig, en zelfs bij de plaza is het allemaal trappen. Huisjes zijn weliswaar niet de modernste, maar er is wel geprobeerd er nog wat van te maken. Maar welke eisen kun je stellen als je hier voor een bodemprijs kunt zitten buiten het seizoen? Wij hadden een premium versie, daarvan was de badkamer het ruimste & het mooiste. De slaapkamer was behoorlijk krap, want naast het bed kon je nauwelijks staan. Dus complimenten voor degene die alle bedden opnieuw moet verschonen na een huurwissel, pfff. Wat wel opviel; weinig stopcontacten aanwezig in het huisje. Ook het avond eetpakket is afwijkende van andere parken, want drinken moet je hier apart afrekenen. Maar de buffetten vielen ons geheel niet tegen, ondanks de vele negatieve recensies die ik al gelezen had.
Het park zelf was netjes en alles wordt goed aangegeven. Het huisje was redelijk schoon maar had achterstallig onderhoud. Ventilatorroosters verstopt, ventilator badkamer stuk en veel tocht via de kachel het klimaat in het huisje was erg onaangenaam en het rook niet fris. De stoelen en banken waren tuinmeubilair wat niet echt comfortabel was. Zwembad was leuk. Omgeving is prachtig. Je hebt wel een goede conditie nodig om te wandelen over dit park. Wij hebben ons zeker vermaakt in de omgeving en het zwembad.
Wij hebben hier een fantastische week gehad. Zelf een huisje uitgekozen, nummer 546. Prima ligging. Dichtbij de speeltuin en voetbal/tennisbaan waardoor de kids in no time vriendjes hadden. De weg van de marketdome naar het huisje was een pittige klim dus de beenspieren zijn goed getraind leuk zwembad met toffe race glijbaan! In de marketdome was het bloedheet maar desondanks was het personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam, een compliment waard dat zij in deze hitte zich zo goed blijven inzetten! Ook een pluspunt is dat er echt nauwelijks/geen auto's rijden op het park. Enige minpunt vond ik het huisje zelf. Niet heel netjes afgewerkt en de schoonmaak was ook een mager zesje. Voor een premium had dit beter gekund.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid